Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Valentin Mihăilă poate prinde transferul carierei! O semifinalistă de Liga Campionilor îl pune pe lista de priorităţi

BREAKING Valentin Mihăilă poate prinde transferul carierei! O semifinalistă de Liga Campionilor îl pune pe lista de priorităţi

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul celor de la "U" Craiova, Valentin Mihăilă (19 ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul României. Cum era de aşteptat, elevul lui Victor Piţurcă a atras atenţia scouterilor echipelor din vestul Europei, care sunt încântaţi de ceea ce urmăresc în ultima perioadă.

În ultimele două luni, aripa oltenilor a cunoscut o transformare spectaculoasă. Au început să apară golurile şi pasele decisive în tricoul Craiovei, dar şi în cel al naţionalei de tineret a României. Punctul maxim al formei sale a fost atins joi seară, când Valentin Mihăila a marcat de trei ori în poarta Finlandei şi a contribuit la cel de-al patrulea gol, în partida din preliminariile Campionatului European de tineret, unde România s-a impus cu 4-1.

Performanţele sale din ultima perioadă au reatras atenţia scouterilor celor de la Ajax Amsterdam, semifinalista de Liga Campionilor din sezonul trecut. Batavii şi-au mai trimis emisarii pentru a-l urmării pe Mihăilă, în trecut, însă acum sunt mai interesaţi ca niciodată.

Presa din Olanda este cea care a confirmat demersul "armatei" de scouteri de la Ajax, coordonate de fostul internaţional Marc Overmars. De asemenea, olandezii au reamintit şi de episodul în care Valentin Mihăila a fost lovit în gât de un adversar (Laurenţiu Rus), iar colegul său de club, Ivan Martic, a îngenuncheat şi a început să se roage.

Un club este gata să ofere cinci milioane de euro pentru Mihăilă

Silviu Bogdan, fost manager al centrului de juniori al Craiovei, susţine că Valentin Mihăilă are ofertă clară de la un club din Europa. Suma este consistentă, cinci milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge la încă două milioane de euro:

"Un club important din Europa e gata să ofere minimum cinci milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la şapte milioane de euro. Dar, aşa cum îl ştiu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puţin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV.

Afla mai multe despre: valentin mihailaajax 

viewscnt
Articole similare