Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Veste bună pentru Adrian Mutu! Ce fotbalist a semnat astăzi cu FC U Craiova 1948

BREAKING Veste bună pentru Adrian Mutu! Ce fotbalist a semnat astăzi cu FC U Craiova 1948

Superliga

Comentarii

FC U Craiova 1948 i-a prelungit contractul unuia dintre cei mai talentaţi jucători tineri din lot, Mario Enache.

Gruparea din Bănie a prelungit recent contractele fotbaliştilor străini Huyghebaert, Compagno, Baeten şi Paramatti, iar acum s-a orientat şi către unul dintre tinerii cei mai bine cotaţi din lot, Mario Enache.

Potrivit Ediţie.ro FC U Craiova 1948 i-a prelungit şi acestuia angajamentul pentru încă cinci sezoane. Fotbalistul în vârstă de 17 ani mai avea contract cu formaţia din Bănie până în 2022: ”Mezinul alb-albaştrilor nu a dus lipsă oferte, iar în ultima perioadă Concordia Chiajna, Petrolul şi U Cluj s-au interesat de serviciile sale pentru un împrumut” scrie sursa citată, despre tânărul Mario Enache.

Deşi are numai 17 ani, Enache este cotat pe site-ul de specialitate transfermarkt la 100 de mii de euro. El a bifat opt meciuri în stagiunea trecută pentru FC U Craiova 1948 iar în trei dintre ele nu a încasat gol. Talentatul portar a mai jucat în cariera sa la ASCO Filiaşi.

FC U Craiova 1948 îi mai are la dispoziţie pe Robert Popa şi Sorin Mogoşanu pentru postul de portar. 

Contra, cuvinte frumoase pentru Adrian Mutu

Fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, a comentat numirea lui Mutu în Bănie. El susţine că "Briliantul" este un antrenor de perspectivă.

”Eu vorbesc cu Adi. E finul meu. Vorbesc cu el destul de mult. A avut nesiguranţa dacă să rămână la echipa naţională de tineret. Dar cred că era pasul următor în carieră, să meargă la o echipă de club.

Să muncească zi de zi. Ideile lui sa fie puse în aplicare mult mai bine. Pentru că una e să stai la naţională 2-3 zile. Să munceşti, să îţi pui planul tău tactic în aplicare, iar alta, să lucrezi luni de zile, să poţi lucra zi de zi cu jucători tăi, să se vadă mâna ta. Adi a demonstrat la echipa naţională de tineret, cât şi la Voluntari, când a fost şi a salvat echipa, chiar dacă a fost la baraj, că e un antrenor tânăr de mare perspectvă.

Ne leagă o prietenie foarte bună. Îmi doresc ca el să reuşească la Craiova. Are idei foarte bune. Îmi place. Sper să vedem mâna lui Adi Mutu în campionatul viitor”, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mario enache 

viewscnt
Articole similare