Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: "Voi veni să ajut!". Transferul a fost anunţat în direct la TV. Becali, în culmea fericirii

BREAKING: "Voi veni să ajut!". Transferul a fost anunţat în direct la TV. Becali, în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Boubacar Fofana (30 de ani), fotbalsit dorit de FCSB, a comentat interesul vicecampionei României pentru el, la finalul meciului FCSB - Gaz Metan 2-0, pe Arena Naţională. La flash-interviul de după partidă, Fofana a spus că dacă părţile implicate în posibilul său transfer la FCSB se vor înţelege, va veni să o ajute pe formaţia roş-albastră. Gigi Becali (61 de ani) îl vrea pe mijlocaşul Gazului, care a fost integralist.

Becali a avut o primă rundă de negocieri cu reprezentanţii lui Fofana, dar a stopat trativele după ce agenţii fotbalistului au cerut comision la transfer, lucru cu care patronul FCSB nu este de acord. Fofana vrea la FCSB, dar e conştient că mai întâi trebuie să se ajungă la un acord între cluburi.

Momentan, gândul lui Fofana e doar la Gaz Metan: "Acum mă concentrez la Gaz Metan, încerc să îmi ajut echipa. Sunt fericit că FCSB se interesează de mine, asta arată cât de bine muncesc şi dedicarea mea de a o ajuta pe Gaz Metan. Să vedem ce se va întâmpla în iarnă. Poziţia mea este clară, momentan am contract cu Gaz Metan. Dacă FCSB mă vrea, trebuie să discute cu cei de la Gaz Metan. Dacă ambele părţi sunt fericite, de ce nu!? Dar în acest moment mă concentrez să o ajut pe Gaz Metan să fie între primele şase. Vom vedea ce se întâmplă.

Nu sunt foarte tânăr, este o oportunitate pentru mine să încerc ceva nou. Dar dacă Gaz Metan nu m-ar fi adus aici, nu m-ar fi văzut nimeni. Aşa că sunt mulţumit de cei de la Gaz Metan. Sunt fericit şi că FCSB se interesează de mine, este un club mare. Dar să vedem ce se va întâmpla. Cum am spus, sunt trei părţi în discuţie, Gaz Metan, eu şi FCSB. Dacă toată lumea este fericită, voi veni să ajut FCSB. Dar acum mă concentrez la Gaz Metan"
, a spus Boubacar Fofana după FCSB - Gaz Metan 2-0, despre interesul vicecampioanei, la Telekom Sport.

Becali: "Ai ceva la cap!?"

Reprezentanţii lui Boubacar Fofana şi Gigi Becali au purtat deja o rundă de negocieri, dar aceasta a fost stopată de patronul FCSB. Deranjat de sumele cerute de agenţii jucătorilor, Gigi Becali a decis să pună punct negocierilor.

"Că vrea nu ştiu cât la semnătură, că vrea şi impresarul... Când intră impresarii pe fir şi vor comisoane, eu, la revedere, mă retrag. Eu fac dreptatea. Te cunosc pe tine, jucător, da, bun, te iau pe tine. Dar tu ce eşti, impresar, avocatul jucătorului? Păi ia bani de la el, nu de la mine. Tu te baţi cu mine şi eu să-ţi dau bani ţie! Ai ceva la cap? Tu eşti în tabăra cealaltă, cu care negociez.

Dacă eu îi dublez salariul jucătorului, de la 6.000 la 12.000, şi îl aduc şi la FCSB să joace, cum să mai dau şi la impresar. Nici nu te cunosc, nu tu l-ai adus, nu-ţi dau, tată, nimic, ce sunt nebun, stai acolo! Ai văzut, Laidouni avea trei mii, îi dădeam 10-12.000, de trei, patru ori mai mult. <Nu, că vrea impresarul nu ştiu ce procent... La revedere! O să piardă el, Laidouni, nu o să mai ştie nimeni despre el peste doi, trei ani"
, spunea Becali în urmă cu două luni.

Boubacar Fofana a jucat 14 meciuri în acest sezon la FCSB, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Boubacar Fofana, conform site-ului de specialiatte transfermarkt.com

Afla mai multe despre: boubacar fofanafcsbgaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare