Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Zidane, back in business! Aşteptat să semneze pentru "revoluţia iminentă"

BREAKING | Zidane, back in business! Aşteptat să semneze pentru "revoluţia iminentă"
Comentarii

Zinedine Zidane (51 de ani), liber de contract de doi ani de când a plecat de la Real Madrid, se află pe lista scurtă a unui club important din Europa.

Singurul antrenor din istorie care a câştigat Liga Campionilor de trei ori la rând cu o singură echipă, Zinedine Zidane, se află în atenţia celor de la Juventus. "Bătrâna Doamnă" l-a confirmat pe Max Allegri ca antrenor pentru sezonul viitor, însă şefii de pe Allianz Stadium îl au în minte pe Zidane.

Zinedine Zidane, back in business! Juventus îl vrea pentru "reovluţia iminentă"

Conducătorii lui Juventus îl vor pe Zinedine Zidane "pentru relansarea proiectului". Italienii n-au mai câştigat titlul de trei sezoane şi îl încep pe al patrulea cu ţinta pe coroana de campioană din Serie A. Calciomercato, sursă citată de site-ul frenchfootballweekly.com, anunţă că şefii lui Juventus nu şi-au luat gândul de la posibilitatea aducerii lui "Zizou" pe banca tehnică a echipei.

"Zidane la Juventus, revoluţie iminentă?", titrează sursa citată, care apoi oferă detalii despre intenţiile conducerii lui Juventus. Se pare că, în ciuda faptului că Max Allegri a fost confirmat în funcţie, mintea şefilor nu este atât de limpede în privinţa viitorului. Potrivit sursei citate, în birourile lui Juventus se adună tot mai multe argumente pentru "sosirea de urgenţă" a lui "Zizou".

Despre posibilitatea venirii lui Zinedine Zidane la Juventus s-a mai scris în ultimii ani, după plecarea de la Real Madrid.

PSG şi Manchester United şi-au încercat norocul cu oferte pentru Zidane, dar şi Newcastle, însă fostul fotbalist francez câştigător al Balonului de Aur din 1998 a refuzat.

Între 2016 şi 2018, Zinedine Zidane a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: zinedine zidane ofertazinedine zidane juventusjuventus oferta zidanezidane oferta juventuszinedine zidane juventus 

viewscnt
Articole similare