Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Zidane, pe banca unui gigant din Europa! Antrenorul vine să câştige trofeul Champions League

BREAKING | Zidane, pe banca unui gigant din Europa! Antrenorul vine să câştige trofeul Champions League
Comentarii

Zinedine Zidane are şanse foarte mari să semneze cu Bayern Munchen.

Zinedine Zidane, back in business! Tehnicianul este aşteptat pe banca unui club uriaş din Europa

Gigantul bavarez trece printr-o perioadă dificilă, suferind două înfrângeri consecutive, 0-3 pe terenul lui Bayer Leverkusen, liderul din Bundesliga, şi 0-1, pe terenul lui Lazio, în „optimile” Champions League. Bayern Munchen nu este un club obişnuit cu asemenea umilinţe, astfel că viitorul lui Thomas Tuchel pe banca nemţilor este unul incert.

Chiar dacă mai are contract până în 2025 cu Bayern, sunt şanse foarte mari ca Tuchel să fie înlocuit la finalul acestui sezon sau chiar mai devreme. În acest context, campioana Germaniei negociază deja cu următorul antrenor.

Potrivit Corriere dello Sport, principalul favorit este Zinedine Zidane, rămas liber de contract din 2021, atunci când a încheiat al doilea său mandat pe banca lui Real Madrid. Bavarezii l-au contactat deja pe francez pentru a începe negocierile, potrivit sursei citate.

Astfel, sunt şanse foarte mari ca Zidane să o preia pe Bayern Munchen şi să lupte pentru câştigarea Champions League, dar şi pentru recâştigarea gloriei în Bundesliga.

Continuă problemele pentru Bayern Munchen! Un fotbalist s-a accidentat la coapsă şi va lipsi de pe teren câteva săptămâni

Thomas Tuchel nu are parte de linişte după înfrângerea suferită de Bayern Munchen cu Lazio, scor 0-1, în UEFA Champions League.

Fundaşul francez Sacha Boey va fi indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei accidentări musculare la coapsa stângă, a anunţat vineri clubul Bayern Munchen.

Francezul în vârstă de 23 de ani a suferit o ruptură de fibră musculară în partea din spate a coapsei. El ar putea fi indisponibil timp de câteva săptămâni sau chiar luni.

Jucătorul format la Stade Rennais a jucat doar două meciuri pentru echipa din Munchen de la transferul său de la Galatasaray, în 28 ianuarie.

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Sacha Boey, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: zinedine zidanebayern munchenantrenor 

viewscnt
Articole similare