Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bremen - Koln. Pronostic inedit la un meci foarte echilibrat

Bremen - Koln. Pronostic inedit la un meci foarte echilibrat

Ponturi pariuri

Comentarii

Pronosticuri Bremen - Koln Germania 12.03.2018. Este un meci decisiv pentru oaspeţi, care se chinuie să ajungă cât mai aproape de echipele aflate pe loc neretrogradabil.

Pronosticuri Bremen - Koln Germania 12.03.2018

Bremen este pe locul 14 în campionat cu 27 de puncte şi un golaveraj de 24-30. Gazdele pe teren propriu au patru victorii şi patru rezultate de egalitate în 12 etape disputate cu un golaveraj total de 13-13. Forma de moment este una foarte bună pentru gazde, în ultimele cinci jocuri din campionat a reuşit trei victorii şi un egal, ceea ce le-a permis să se ridice peste linia roşie a clasamentului. În ultimele cinci jocuri de pe teren propriu au două victorii şi trei rezultate de egalitate cu un golaveraj de 7-4.

Pronosticuri Bremen - Koln Germania 12.03.2018

De la gazde lipsesc Bartels, Zettere, Gebre Selassie şi Rashica. De partea cealaltă Koln este ultima clasată din campionat cu 17 puncte şi un golaveraj de 24-46, fiind la opt puncte de salvarea de la retrogradare cu nouă etape înainte de finalul sezonului. În deplasare au două victorii şi două egaluri în 12 etape disputate cu un golaveraj de 10-22. În ultimele cinci etape au trei înfrângeri, un egal şi o victorie, iar în ultimele cinci jocuri din deplasare au două victorii, un egal şi două înfrângeri. La plusuri trecem faptul că oaspeţii au marcat de fiecare dată în 2018 cel puţin un gol pe meci şi au cinci rezultate pozitive în opt etape disputate, aşadar “ţapii” luptă până la final se pare.

Pe betano.com ai toate meciurile din Bundesliga cu liveSTREAMING! Deschide şi tu un cont la cea mai apreciată agenţie

Pronostic: Gol în ambele reprize @ 1.60

Afla mai multe despre: bremenkolngermaniabundesligaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare