Experiențe împreună.
You are here:

Brigadă de arbitri din Turcia la meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj. Partida va fi joi, de la ora 19:55, la Telekom Sport 1

Brigadă de arbitri din Turcia la meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj. Partida va fi joi, de la ora 19:55, la Telekom Sport 1

UEFA Europa League

Comentarii

Meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj, care va avea loc joi, în prima etapă a grupelor Europa League, va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Halil Umut Meler la centru, potrivit site-ului UEFA.

Arbitrii asistenţi vor fi Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu, iar al patrulea oficial va fi Koray Gencerler.

Halil Umut Meler (34 ani), arbitru FIFA din 2017, a arbitrat meciul câştigat cu 4-1 de naţionala României pe teren propriu în faţa echipei Insulelor Feroe, pe 26 martie 2019, în preliminariile EURO 2020.

Meler a condus un meci jucat de ŢSKA Sofia în turul al treilea preliminar al Europa League, 1-2, cu FC Copenhaga, în deplasare, pe 16 august 2018.

Partida dintre CFR şi ŢSKA va avea loc joi, 22 octombrie, de la ora 19:55, pe Stadionul Naţional ''Vasil Levski'' din Sofia, în Grupa A a competiţiei, din care mai fac parte Young Boys Berna şi AS Roma. Partida campioanei României va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1.

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...