Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brigadă de arbitri din Turcia la meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj. Partida va fi joi, de la ora 19:55, la Telekom Sport 1

Brigadă de arbitri din Turcia la meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj. Partida va fi joi, de la ora 19:55, la Telekom Sport 1

UEFA Europa League

Comentarii

Meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj, care va avea loc joi, în prima etapă a grupelor Europa League, va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Halil Umut Meler la centru, potrivit site-ului UEFA.

Arbitrii asistenţi vor fi Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu, iar al patrulea oficial va fi Koray Gencerler.

Halil Umut Meler (34 ani), arbitru FIFA din 2017, a arbitrat meciul câştigat cu 4-1 de naţionala României pe teren propriu în faţa echipei Insulelor Feroe, pe 26 martie 2019, în preliminariile EURO 2020.

Meler a condus un meci jucat de ŢSKA Sofia în turul al treilea preliminar al Europa League, 1-2, cu FC Copenhaga, în deplasare, pe 16 august 2018.

Partida dintre CFR şi ŢSKA va avea loc joi, 22 octombrie, de la ora 19:55, pe Stadionul Naţional ''Vasil Levski'' din Sofia, în Grupa A a competiţiei, din care mai fac parte Young Boys Berna şi AS Roma. Partida campioanei României va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare