Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Britanicul Tyson Fury a şters podeaua cu americanul Deontay Wilder şi este noul campion la categoria grea

Britanicul Tyson Fury a şters podeaua cu americanul Deontay Wilder şi este noul campion la categoria grea

Box

Comentarii

Britanicul Tyson Fury (31 de ani) l-a "dat jos" pe americanul Deontay Wilder (34 de ani), în runda a 7-a a meciului pentru centura WBC, la categoria grea, în Las Vegas. Meciul a fost oprit de către arbitru, după ce oamenii din staff-ul lui Wilder au aruncat prosopul în ring.

Tyson Fury a devenit primul campion al categoriei grea din istorie care deţine sau care a deţinut de-a lungul carierei fiecare centură pusă în joc: WBA, WBC, WBO, IBO, IBF, Ring. Britanicul este neînvins la profesionişti, cu 30 de victorii şi un egal.

Chiar dacă Wilder era văzut favorit de specialişti, Fury l-a snopit în bătaie, iar doar intervenţia echipei sale l-a salvat de la contactul cu podeaua, pentru a treia oară. O făcuseră în rundele cu numărul 3 şi 5, când avalanşa de lovituri venită dinspre Fury l-a lăsat fără gardă.

Vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu şi salvatorului nostru Iisus Hristos. Toate felicitările pentru Deontay Wilder, a venit aici şi a luptat ca un campion. Este un luptător adevărat, va reveni mai puternic, sunt sigur că va din nou campion, dar în seara asta regele a revenit pe tron”, a spus Tyson Fury după victorie.

  • 28.000.000 de dolari a primit fiecare sportiv pentru luptă, sumă la care se adaugă profitul din transmisiunile pay-per-view, care va fi împărţit.

Afla mai multe despre: box 

viewscnt
Articole similare