Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brock Lesnar revine în MMA! Campionul la categoria grea din UFC va fi adversarul "bestiei" din WWE

Brock Lesnar revine în MMA! Campionul la categoria grea din UFC va fi adversarul "bestiei" din WWE

WWE

Comentarii

Brock Lesnar, unul dintre cei mai populari luptători din istoria MMA-ului, este foarte aproape de revenirea în UFC. "Bestia" din WWE urmează să fie implicat într-o super luptă, împotriva actualului campion la categoria grea din UFC.

Dana White, preşedintele UFC, a dat de înţeles după ultima gală a companiei că următorul adversar al lui Daniel Cormier pentru titlul Heavyweight va fi Brock Lesnar: "Brock şi Cormier vor să se bată. Îi datorez multe lui Cormier şi Cormier va primi această luptă"

Situaţia este mai complicată decât pare, totuşi, pentru că Brock Lesnar este actualul campion Universal din WWE şi îşi va apăra titlul împotriva lui Seth Rollins la cel mai mare show din sports entertainment, Wrestlemania. În trecut, Lesnar, aflat sub contract cu WWE, a luptat în cadrul galei UFC 200, însă în urma căreia a fost depistat pozitiv la un test anti-doping. 

Daniel "DC" Cormier a devenit campion la categoria grea în UFC în perioada în care era şi campion Light Heavyweight. Luptătorul în vârstă de 39 de ani l-a învins într-un superfight pe Stipe Miocic vara trecută. De atunci şi-a mai apărat titlul o singură dată. 

Până când Lesnar va ajunge în UFC, îl puteţi vedea în fiecare vineri, la RAW, în exclusivitate pe Telekom Sport 3 şi pe site-ul telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: brock lesnardaniel cormierufcwwe 

viewscnt
Articole similare