Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bruno Fernandes a explicat de ce i-a făcut semn lui Guardiola să tacă: ”Nu m-a respectat!”

Bruno Fernandes a explicat de ce i-a făcut semn lui Guardiola să tacă: ”Nu m-a respectat!”

Manchester United

Comentarii

În timpul meciului Manchester United - Manchester City, Bruno Fernandes a avut un gest intrepretabil la adresa antrenorului rivalilor, Josep Guardiola.

Într-un interviu acordat Sky Sports, Bruno Fernandes a explicat de ce a reacţionat aşa, atunci când i-a făcut semn cu mâna lui Guardiola să tacă:

”Îl respect pe Guardiola. Pentru ceea ce a făcut în fotbal, pentru trofeele sale. Dar mie personal nu mi-a arătat nicio urmă de respect. Atunci, eu de ce ar trebui să îl respect? Am vorbit cu nişte prieteni şi mulţi mi-au zis că probabil lumea se gândeşte cine sunt eu şi ce am făcut în fotbal comparativ cu el. Dar în acele momente, mi-am pierdut cumpătul din cauza cuvintelor sale. Până la urmă însă, ce se întâmplă pe teren, rămâne pe teren” a mărturisit Bruno Fernandes pentru Sky Sports.

Cotat la 60 de milioane de euro, portughezul se bucură de un început excelent în tricoul ”diavolilor”.  A reuşit deja 2 goluri şi 3 pase decisive în Premier League. Adus în iarnă de la Sporting Lisabona, Bruno Fernandes are în total 18 goluri şi 18 pase de gol pentru cele două formaţii la care a evoluat în această stagiune.

Afla mai multe despre: bruno fernandesguardiola 

viewscnt
Articole similare