Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bruno Fernandes este dezamăgit de Manchester United. "Diavolii roşii" au pierdut în faţa rivalilor de la Manchester City

Bruno Fernandes este dezamăgit de Manchester United. "Diavolii roşii" au pierdut în faţa rivalilor de la Manchester City
Comentarii

Bruno Fernandes este dezamăgit de prestaţia din cupă a lui United, meci pierdut în faţa rivalilor de la City cu scor 0-2.

Bruno Fernandes dezamăgit de Man United

Fotbalistul "diavolilor" este supărat pe prestaţiile echipei sale. Bruno Fernandes şi-a arătat dezamăgirea printr-o postare pe Instagram. 

"Sunt foarte trist şi dezamăgit că nu am ajuns din nou în finală. Avem încă mult de luptat, dar trebuie să învăţăm şi să înţelegem că nu mai putem face aceleaşi greşeli. Trebuie să depunem eforturi pentru a ne îmbunătăţi şi a putea lupta pentru trofee!", a spus Bruno Fernandes pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Fernandes (@brunofernandes.10)

Manchester United este la a patra semifinală pierdută la rând într-un an. Două au fost pierdute împotriva celor de la Manchester City, una ăb FA Cup cu Chelsea şi una în Europa League cu Sevilla.

Prin acest lucru, Ole Gunnar Solskjaer a reuşit un nou record, acela de a pierde mai multe semifinale în 12 luni, decât Sir Alex Ferguson în 26 de ani. 

După meciul pierdut cu City, Solskjaer a vorbit despre echipa sa la conferinţa de presă şi despre meciul pe care United l-a pierdut.

Nu este psihologic. Întâlneşti echipe bune în semifinale şi în acest moment sunt cea mai bună echipă din Anglia şi nu am avut destule. Nu cred că este o problemă mentală.

Am jucat o echipă Man City foarte bună. Când joacă bine, trebuie să joci foarte bine pentru a-i bate.

"Aceasta este realitatea unde ne aflăm. Ne apropiem. Acesta este un United mult mai bun comparativ cu acum un an în acea semifinală.
 
"Acest lucru este pozitiv, dar nu este suficient. În seara asta a fost vorba despre lipsa de calitate în comparaţie cu ei.
 
"Când ajungi în această etapă a unei competiţii, joci întotdeauna împotriva echipelor mai bune şi sunt marje fine.
 
"Aşa că repet, nu este un lucru mental. Trebuie să fim mai buni, atât.
 
"Se reduce la a avea practici corecte, anumite obiceiuri şi unele dorinţe uneori.", a spus Solskjaer la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: bruno fernandes manchester united 

viewscnt
Articole similare