Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bruno Mars şi Britney Spears vor concerta cu ocazia Marelui Premiu al Statelor Unite din Formula 1

Bruno Mars şi Britney Spears vor concerta cu ocazia Marelui Premiu al Statelor Unite din Formula 1

Formula 1

Comentarii

Cunoscuţii solişti americani Bruno Mars şi Britney Spears vor susţine concerte cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, care va avea loc în luna octombrie la Austin (Texas), au anunţat organizatorii, citaţi de Reuters.

Bruno Mars, nominalizat de 27 de ori pentru premiile Grammy, va încinge atmosfera după calificările care vor avea loc sâmbătă, 20 octombrie, când va susţine spectacolul său 24K Magic World Tour, în timp ce Britney Spears va concerta în încheierea evenimentului automobilistic din Texas, duminică, 21 octombrie.

Anul trecut, Grand Prix-ul american l-a avut ca invitat pe cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake, al cărui concert de pe "Circuitul Americilor" a atras mai mulţi spectatori decât cursa de Formula 1, desfăşurată în ziua următoare. Ponturi online ale caselor de pariuri

Organizatorii Marelui Premiu de la Austin apelează la artişti cunoscuţi la nivel mondial pentru popularizarea evenimentului şi atragerea unui număr cât mai mare de spectatori, în condiţiile în care Formula 1 nu se bucură în SUA de aceeaşi popularitate ca în ţările asiatice.



În 2016, concertul susţinut de solista americană Taylor Swift cu ocazia Grand Prix-ului texan a atras 80.000 de oameni şi a contribuit la stoparea declinului audienţei. 

Afla mai multe despre: bruno marsbritney spearsconcertformula 1 

viewscnt
Articole similare