Experiențe împreună.
You are here:

''Bucătărie, aspirator, mop, teme''. Cum trăieşte aceste zile complicate un superstar de la Juventus

''Bucătărie, aspirator, mop, teme''. Cum trăieşte aceste zile complicate un superstar de la Juventus

Juventus

Comentarii

Coronavirusul a lovit puternic şi în tabăra lui Juventus. Trei dintre jucători au fost depistaţi pozitiv, iar echipa a fost obligată practic să intre în carantină.

Leonardo Bonucci nu s-a aflat printre ghinionişti, dar a povestit că  nu a fost deloc uşor în perioada de izolare. Temerile şi incertitudinile au fost lăsate însă în urmă. Acum se bucură de clipele petrecute alături de familie  şi are puterea să zâmbească.

''Zilele din interiorul casei sunt lungi, dar intense. Cu trei copii, o soţie, o casă de păstrat în ordine: bucătărie, aspirator, mop, teme ... nu ne plictisim deloc! ", a declarat internaţionalul italian pentru Juventus TV.

Cât despre primul lucru pe care îl va face când lucrurile vor reintra în normal: o ieşire cu familia pentru a savura îngheţata preferată.

Recent, Bonucci a donat 120 de mii de euro pentru spitalul Citta della Salute din Torino, aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului. În 2016, fiul lui Bonucci a fost grav bolnav, iar medicii de la acest spital i-au salvat viaţa.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe