Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bucătarul ”tricolorilor” a dat totul din casă: ”Mirel Rădoi a venit la mine şi mi-a strâns mâna!” + Jucătorul care a gafat-o cu sushi

Bucătarul ”tricolorilor” a dat totul din casă: ”Mirel Rădoi a venit la mine şi mi-a strâns mâna!” + Jucătorul care a gafat-o cu sushi
Comentarii

Andrei Voica este chef-ul din bucătăria naţionalei României, condusă de Mirel Rădoi.

Fost junior şi fiu de fost fotbalist al Universităţii Craiova, Andrei Voica este chef-ul din bucătăria ”tricolorilor”.

Inainte să ajungă la naţională, Voica a trecut pe la Universitatea Craiova, fiind căutat de Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie.

”Pentru Mihai Rotaru a fost primordal capitolul alimentaţie pentru fotbalişti şi ar fi intrebat căutaţi-l pe cel mai bun din Craiova şi aşa am ajuns la Universitatea!”, a declarat bucătarul.

Ajuns in curtea naţionalei, Voica simte o mare mândrie când le găteşte tricolorilor.

”Băieţii m-au primit foarte bine şi cel mai important lucru a fost atunci când mister Mirel Rădoi a venit la mine, mi-a strâns mâna şi mi-a zis eu pe tine te ştiu!

A fost o mândrie pentru mine şi a fost ceva important! Nu sunt deloc limitat pentru că lucrez cu ton, lucrez cu somon, cu vită de cea mai buna calitate şi nu sunt deloc restricţionat”, a mărturisit Voica.

Poveste amuzantă din vestiarul Craiovei

Andrei Voica mărturiseşte că s-a apucat de fotbal de la 7 ani. Tatăl lui, fost fotbalist al Universităţii Craiova i-a insuflat dragostea pentru ”Sportul Rege”.

Acesta a povestit pentru FRF TV că a jucat fotbal până la 21 de ani, până la nivelul ligii secunde, dar şi-a încheiat prematur cariera din cauza unei accidentări.

Intrebat despre o poveste haioasă legată de un fotbalist de la lot sau de la Craiova, Andrei Voica a povestit: ”Eram la Universitatea Craiova. Unul dintre de jucători de bază, a venit când am făcut sushi. Eu pe lângă sushi am avut soia şi wassabi, hrean japonez, care e picant şi se pune in cantitate foarte mică.

Iar unul dintre jucători a luat mai mult wassabi decât era nevoie şi crede-mă că m-am speriat foarte tare pentru că fiind atât de puternic nu i-a mai dat voie să respire. Eu m-am speriat când l-am văzut!”.

Afla mai multe despre: naţională românieiandrei voicabucatorul naţionalei 

viewscnt
Articole similare