Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bucureştiul găzduieşte cel mai prestigios turneu de biliard din Europa, Mezz Bucharest Open

Bucureştiul găzduieşte cel mai prestigios turneu de biliard din Europa, Mezz Bucharest Open

Alte sporturi

Comentarii

În perioada 22-26 martie 2018 Clubul IDM organizează cel mai prestigios concurs de biliard din Europa, Mezz Bucharest Open. Întrecerea se desfăşoară sub egida Federaţiei Europene de Biliard EPBF şi este de asemenea concurs de calificare pentru Mosconi Cup.

Mosconi Cup este cel mai mare şi prestigios concurs de biliard din lume, fiind cel mai transmis eveniment sportiv de pe planetă în 2017. Transmis în 147 de ţări, Mosconi Cup a depăşit în audienţă şi meciul de box dintre Mayweather vs Mcgregor. Anul acesta un număr de 244 de sportivi din 27 de ţări vor participa la Mezz Bucharest OPEN. La eveniment s-au înscris deja toţi jucătorii din top 32 mondial.

În seara de 22 martie va debuta şi Concursul Invitaţional, side-event al competiţiei Mezz Bucharest Open, unde vor juca 4 campioni mondiali, împreună cu personalităţi reprezentative ale ţărilor participante. La acest turneu invitaţional, România va fi reprezentată de actorul şi jucătorul de biliard Augustin Viziru cât şi de campionul naţional Ciprian Gândac.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a IDM Pool Tour. Spectatorii care doresc să vizioneze meciurile sunt aşteptaţi începând cu seara de 22 martie, ora 20:30, în Clubul IDM (Splaiul lndependenţei). Accesul spectatorilor este liber pe întreaga durată a competiţiei. Semifinalele şi finală competiţiei se vor desfăşura, duminică, 25 martie, începând cu ora 17.

Afla mai multe despre: biliardmezz bucharest open,  

viewscnt
Articole similare