Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bucurie printre suporteri după îndepărtarea lui Nicolo Napoli de la Craiova: ”Noul antrenor să fie demn de numele nostru!”

Bucurie printre suporteri după îndepărtarea lui Nicolo Napoli de la Craiova: ”Noul antrenor să fie demn de numele nostru!”

Liga 2

Comentarii

Nicolo Napoli nu o va mai pregăti pe FC 'U' Craiova, lidera Ligii secunde. Formaţia din Bănie a făcut anunţul surprizător prin intermediul reţelelor de socializare.

Surprinzător sau nu, ultraşii din Peluza Sud care merg la meciurile formaţiei patronate de Adrian Mititelu au reacţionat  pozitiv:

“Cum nu se putea mai bine, astăzi primim în sfârşit informaţia ca marioneta Nicolo Napoli şi-a dat demisia din ceea ce doar el numea ca fiind postul de antrenor al Universităţii Craiova. Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universităţii şi compenent să ducă Ştiinţa în prima ligă”, au scris fanii, care nu şi-au ascuns antipatia faţă de tehnicianul italian, pe care l-au acuzat că este un apropiat al familiei lui Adrian Mititelu sau că ar fi vrut să antreneze la rivala locală.

Ionuţ Badea este favorit să devină noul antrenor al echipei. Antrenorul de 44 de ani a promovat-o pe FC Argeş în prima ligă, însă, în urma rezultatelor dezamăgitoare din noul sezon, şi-a dat demisia de pe banca piteştenilor, la începutul acestei luni, iar acum este liber de contract.

Afla mai multe despre: nicolo napolicraiova 

viewscnt
Articole similare