Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a anunţat transferul lui Denis Alibec: "O să vadă şi el cum e pe afară!" Unde va juca fostul atacant de la FCSB

Budescu a anunţat transferul lui Denis Alibec: "O să vadă şi el cum e pe afară!" Unde va juca fostul atacant de la FCSB

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a anunţat că vrea să îl ajute pe Denis Alibec să prindă un transfer important în străinătate.

Alibec a mărturisit că, deocamdată, nu se gândeşte la plecarea de la Astra, motiv pentru care obiectivul său este să îl facă golgheter pe Denis Alibec pentru a-l ajuta să se transfere în străinătate.

"Nu mă gândesc, vreau să îl scot pe Denis golgheter, ăsta este obiectivul meu şi să plece de aici odată, să plece şi el să vadă cum e pe afară... Nu neapărat (n.r. - dacă vrea să plece şi el), mi-aş dori să plece el, acum vom vedea, poate din vară, acum suntem bine aici şi dacă ne îndeplinim obiectivul, să terminăm în primele 3, probabil la vară poate pleca liniştit.

Nu m-am gândit la asta când am venit aici, de aia nu am semnat nimic nici pe cinci sau şase luni de zile, să plec acum în iarnă, am semnat un contract valabil pe doi ani, mai am contract un an jumătate, şi vom vedea ce se va întâmpla, nu m-am gândit la transfer... Şi de ce să fiu agitat, nu înţeleg", a spus Constantin Budescu.

Denis Alibec, fostul atacant de la FCSB, continuă la Astra

Cel mai probabil, Denis Alibec va continua la Astra şi în partea a doua a sezonului, după ce fostul său tehnician, Marius Şumudică, a anunţat că momentan nu îl poate transfera la actuala sa echipă, Gazişehir Gaziantep.

"Nu, în momentul de faţă nu. Nu, Denis... Îl ştiţi foarte bine pe domnul Niculae, e greu de negociat. Noi suntem o echipă care am promovat anul ăsta, o echipă înfiinţaţă în 1988, deci o echipă care nu are o istorie extrem de bogată, o echipă care este prima dată în Liga I şi eu mă bucur că am reuşit să fac 24 de puncte, ceea ce nimeni nu se aştepta şi să fim pe locul 9 cu o echipă care am încropit-o în vară cu 19 jucători noi, dar asta e soarta mea, pe unde mă duc trebuie să o iau de la capăt", a declarat Marius Şumudică.

La 29 de ani, Denis Alibec face un sezon excelent în tricoul Astrei, pentru care a reuşit şapte goluri şi şase pase decisive, în 13 apariţii în Liga 1. Atacantul a revenit la Giurgiu în vara anului 2018, după un an şi jumătate în care a evoluat pentru FCSB.

Denis Alibec şi-a început cariera abrupt. La doar 18 ani, a fost transferat de Internazionale Milano, de la Farul, pentru 500.000 de euro. Românul a apucat, însă, să joace doar două meciuri pentru nerazzurri, care l-au împrumutat rând pe rând la KV Mechelen, FC Viitorul şi Bologna, înainte să îl vândă la Astra, pentru 200.000 de euro, în ianuarie 2014.

În total, Budescu a jucat 128 de meciuri pentru Astra şi a reuşit să înscrie 55 de goluri şi să cucerească două trofee: Cupa României în 2014 şi titlul în Liga 1, în sezonul 2015-2016.

Denis Alibec şi-a luat ceas de 30.000 de euro

Denis Alibec, care a uimit lumea fotbalului din România atunci când a plătit 170.000 de euro pentru o maşină, a reuşit să iasă din nou în evidenţă.

La plecarea Astrei în stagiul de pregătire din Antalya, Alibec a fost surprins purtând un ceas în valoare de aproximativ 30.000 de euro, adică salariul pe două luni încasat de atacant. Este vorba despre un ceas Audemars Piguet, încrustat cu diamante albe.

  • 15.000 de euro este salariul lui Denis Alibec
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Denis Alibec

Afla mai multe despre: alibec 

viewscnt
Articole similare