Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a fost sancţionat, în urma ieşirii nervoase din meciul cu FC Argeş. Ce pedeapsă a încasat fostul căpitan al Astrei

Budescu a fost sancţionat, în urma ieşirii nervoase din meciul cu FC Argeş. Ce pedeapsă a încasat fostul căpitan al Astrei

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu a primit o suspendare de 2 meciuri, dar şi o amendă de 4500 de lei, după reacţia nervoasă de la sfărşitul meciului de sâmbătă.

După ce în cursul zilei de astăzi a fost anunţată plecarea lui Budescu în Arabia Saudită, Comisa de Disciplină a FRF-ului a dezvăluit sancţiune pe care o va încasa acesta. Jucătroul de 31 de ani a fost suspendat pentru două partide şi amendat aproape 1000 de euro. În contextul transferului său, însă, fotbalistul român nu va servi suspendarea decât dacă va reveni în Liga 1. Amenda, în schimb, va trebui plătită integral.

"În baza art.65.a din RD, se sancţionează jucătorul Budescu Constantin Valentin cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei" se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF publicată pe site-ul lpf.ro.

În meciul de sânătă, FC Argeş a reuşit o victorie, în deplasare, împotriva Astrei Giurgiu, cu scorul de 2-0. Cei doi marcatori au fost Ionuţ Şerban şi Luka Maric. Spre finalul meciului, căpitanul Astrei, Budescu, a contestat o decizie a arbitrului, aducându-i injurii. Astfel, acesta a fost trimis la vestiar şi pedepsit, retrospectiv.

Afla mai multe despre: astra giurgiuconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare