Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a fost titular la FCSB în partida cu CS Hunedoara: ”Trebuie să ne punem un semn de întrebare pentru cele 3 goluri primite”

Budescu a fost titular la FCSB în partida cu CS Hunedoara: ”Trebuie să ne punem un semn de întrebare pentru cele 3 goluri primite”

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a fost titular în partida CS Hunedoara - FCSB şi a jucat 120 de minute

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), pe CS Hunedoara, din liga a treia, după prelungiri.

Au marcat: Vlad '58, Hergheligiu '70, Simon '83 / Stoica '19, '50, Oaidă 31, Musi '95, Valentin Gheorghe '98. La finalul partidei, Constantin Budescu a explicat:

”Până la urmă este bine că ne-am calificat mai departe, am avut 3-0 după care am primit un gol şi ne-am relaxat. Pentru cele 50 de minute merităm felicitări, dar zic eu că trebuie să ne punem un semn de întrebare pentru cele 3 goluri primite, pentru că au fost nişte goluri foarte usor primite şi nu cred că trebuia să facem acest lucru. Urmează meciul de acasă cu Academica Clinceni şi sperăm să îl câştigăm să rămânem pe acelaşi drum şi să obţinem victorii” a spus Constantin Budescu, la finalul partidei. Noua achiziţie a echipei lui Edward Iordănescu a fost titular în acest meci.

Edward Iordănescu a trimis pe teren următoarea echipă, în meciul de miercuri: Straton - Haruţ, Cristea, Miron, Radunovici - Şut, Oaidă, Olaru - Budescu, Dumiter, I. Stoica. Au intrat pe parcurs Valentin Gheorghe, Creţu, Ovidiu Popescu, Musi şi Cordea.

Rezumatul meciului:

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare