Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a marcat din corner, dar patronul e tot cu criticile şi comandă din lojă: "Cornerele trebuie eficientizate!"

Budescu a marcat din corner, dar patronul e tot cu criticile şi comandă din lojă: "Cornerele trebuie eficientizate!"

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a marcat din corner la meciul cu Juventus Bucureşti de duminică seară de pe Arena Naţională, dar Gigi Becali tot nu este mulţumit că atacantul venit de la Astra este cel care execută loviturile de la colţ.

"Foarte bine că i-a ieşit lui Budescu, dar cornerele trebuie eficientizate. Eram foarte neliniştit. Îmi era frică de ghinion, nu se punea problema de valoare. La 4-0 ce poţi să spui?", a spus patronul.

"L-am salutat pe domnul Gigi Becali după ce am dat gol. Am făcut o glumă. E o situaţie specială între mine şi dânsul. Credeam că e la meci. Îmi place să joc fotbal de plăcere. Nu iau pe nimeni la mişto. S-au apărat foarte bine cei de la Juventus în prima repriză. Am trecut printr-o situaţie delicată, e bine că acum ne-am revenit. Am avut o şedinţă după meciul cu Astra şi am spus fiecare ce era de spus", a spus Constantin Budescu la Telekom Sport. 

"Am aşa o întrebare. Oare cui îi face cu mâna Budescu? Familiei, nu? Probabil că da. Copilului, probabil. Dar uite reacţia lui Dică. El crede că-l salută pe el, dar nu l-a salutat pe el. Despre execuţie, ce pot să spun? Dacă venea pe sus mingea şi se duce în vinclu, mai ziceam că e gol din corner, dar aşa, să dai pe jos şi să crezi că dai gol...."  , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: constantin budescusteauafcsbgigi becaligol cornercornerbandurudica 

viewscnt
Articole similare