Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB: ”N-am mai stat deloc pe gânduri”

Budescu a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB: ”N-am mai stat deloc pe gânduri”

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a fost decisiv în mai multe rânduri pentru FCSB, în sezonul trecut, dar a ales să plece, în mod surprinzător. Mijlocaşul a dat curs unei oferte de la Al Shabab, iar acum a recunoscut motivul principal pentru care s-a despărţit de gruparea antrenată de Nicolae Dică.

Un singur sezon a stat Budescu la FCSB, dar a fost suficient pentru a deveni idolul suporterilor. Cu nouă goluri în 27 de meciuri în Liga I şi cu prestaţii senzaţionale şi în Europa League, Budi a fost omul care a tras-o pe FCSB după el în campionatul trecut.

În vară, după mai multe neînţelegeri cu Dică şi după ce a fost certat public de Gigi Becali, Budescu a decis să plece de la FCSB. S-a transferat în Arabia Saudită, la Al Shabab, iar acum a recunoscut motivul pentru care a părăsit vicecampioana României.

Mi-am propus să joc cât mai bine şi să ajut această echipă. Cel mai probabil, dacă Şumudică nu era acolo nu ajungeam, indiferent de condiţiile financiare. Drept dovadă, am semnat contractul pe care ei mi l-au pus în faţă.

M-am simţit bine cu Şumudică la Astra şi am avut o relaţie specială. N-am mai stat pe gânduri şi d-asta am plecat acolo”, a spus Budescu.

Afla mai multe despre: budescufcsbal shababtransfer 

viewscnt
Articole similare