Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Budescu a semnat!". Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce l-a convins pe mijlocaş să revină la FCSB

"Budescu a semnat!". Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce l-a convins pe mijlocaş să revină la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că l-a convins pe Budescu să revină la FCSB. Mijlocaşul de 32 de ani s-a prezentat deja la baza de pregătire a echipei, de la Berceni, iar acum urmează să semneze contractul cu vicecampioana României.

UPDATE | Gigi Becali a anunţat că Budescu a semnat contractul cu FCSB, iar acum mijlocaşul urmează să fie prezentat la gruparea roş-albastră. "Budescu e semnat!", a spus patronul vicecampioanei României pentru sport.ro.


"Aproape că ne-am înţeles, dar trebuie să mai dăm şi cu pixul. Edi se ocupă de toate. Aveţi un pic de răbdare. Budescu ne-a anunţat că acceptă" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Constantin Budescu a ratat transferul în Qatar, la Al Ahli Doha, iar acum este interesat de revenirea în Liga I. Cu o ofertă uriaşă pentru nivelul fotbalului românesc, Gigi Becali l-a convins pe mijlocaşul de 32 de ani să se întoarcă la FCSB. Patronul vicecampioanei României i-a oferit un salariu lunar de 20 de mii de euro şi o primă la semnătură de 200 de mii de euro, iar Constatin Budescu a acceptat, urmând acum să şi semneze contractul.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri bifate în tricoul roş-albaştrilor.

  • 1,5 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: budescufcsb 

viewscnt
Articole similare