Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu are în continuare de recuperat bani de la Astra. FRF spune că echipele din Liga 1 nu mai au datorii

Budescu are în continuare de recuperat bani de la Astra. FRF spune că echipele din Liga 1 nu mai au datoriigalerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu încă mai are de primit bani de la Astra, deşi s-a transferat în vară la FCSB. Internaţionalul român a depus plângere, însă Comisia de Recurs a amânat cazul pentru ziua de joi. Alţi doi jucători ai Astrei au depus plângere pentru restanţele pe care le au de primit.

FCSB l-a transferat în vară pe Budescu de la Astra, însă atacantul de 28 de ani n-a reuşit nici după jumătate de an să-şi recupereze toţi banii de la fosta sa echipă. Constantin Budescu a făcut plângere împotriva Astrei, însă Comisia de Recurs a amânat cauza pentru ziua de joi. Nu sunt însă informaţii despre suma pe care trebuie să o primească de la Astra.

Ovidiu Piţian şi Alexandru Stan au depus de asemenea plângere pentru restanţe financiare. Primul este împrumutat de Astra la Apollon Limassol, în timp ce Alex Stan încă joacă la echipa din Giurgiu.



Cu toate acestea, FRF a anunţat că toate cluburile din Liga 1 au îndeplinit criteriile Fair-Play-ului Financiar: ”Ciclul de monitorizare financiară a cluburilor licenţiate de Liga I, în timpul sezonului competiţional 2017-2018, s-a încheiat la data de 11 decembrie 2017. Toate cluburile au îndeplinit cerinţele fair play-ului financiar în timpul competiţiilor, respectiv nu au fost înregistrate datorii restante faţă de cluburi şi angajaţi, la data limită 30 noiembrie 2017", a anunţat frf.ro.

Afla mai multe despre: frfconstantin budesculiga 1fcsbastra 

viewscnt
Articole similare