Experiențe împreună.
You are here:

Budescu despre revenirea la echipa naţională: ”Nu ştiu, nu mă interesează! Am fost chemat de gura presei până acum”

Budescu despre revenirea la echipa naţională: ”Nu ştiu, nu mă interesează! Am fost chemat de gura presei până acum”

Astra Giurgiu

Comentarii

Cel mai bun jucător al meciului Astra - Dinamo, Constantin Budescu a surprins la finalul partidei.

Întrebat despre o eventuală revenire la echipa naţională, Constantin Budescu a surprins: ”Nu ştiu, nu mă interesează.  Cu naţionala nu am eu... mai rar aşa. De câte ori am fost pe acolo, m-aţi forţat voi, în rest...”

”Nu pot să vorbesc, am jucat un meci jumate şi vorbim de naţională? Nu este treaba mea. Nu este important să joci numai la echipa de club. Probabil sunt mai multe criterii, important este ca cine merge la echipa naţională să joace bine şi să ajute naţionala, pentru că ne-am dus un pic cam jos” a explicat Budescu.

Poate învinge România, Norvegia, fără suporter? ”Îmi doresc să ne calificăm, acum vom vedea. Trebuie să câştigăm toate meicurile pentru că avem nevoie, lumea iubeşte echipa naţională şi îşi doreşte să vadă performanţă. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm” a mărturisit mijlocaşul Astrei. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe