Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, dezamăgit după ce nu a fost convocat la echipa naţională. ”Îmi doream să fiu acolo”

Budescu, dezamăgit după ce nu a fost convocat la echipa naţională. ”Îmi doream să fiu acolo”

Echipa națională

Comentarii

Constantin Budescu a discutat recent despre dezamăgirea de a nu fi convocat la echipa naţională, pentru meciurile din calificările la Mondial. Actualul jucător al lui Damac a dezvăluit că ar fi fost informat că va fi chemat la selecţionata noastră, dar nu a mai apărut pe lista finală.

Constantin Budescu nu poate înţelege de ce a fost omis de pe lista convocărilor lui Mirel Rădoi, pentru duelurile din calificările la Mondial. Fostul căpitan al Astrei este de părere că ar fi meritat să fie ales şi că ar fi putu să ajute echipa naţională. În plus, mijlocaşul a dezvăluit că este într-o formă fizică mai bună decât în România, după ce a pierdut aproape 4 kilograme.

Budescu, dezamăgit după ce nu a fost convocat la echipa naţională

"Despre kilograme, nu ştiu ce să zic. Acum am văzut şi eu. Când eram la Astra, chiar mă uit acum (n.r. se urcă pe cântar). Faţă de Astra, am 3,6 kilograme mai puţin, acum. Deci, nu cred că asta a fost problema.  Când eram la Astra, eram la echipa naţională, iar după acest transfer, nu. Şi am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, este o prostie ce s-a spus! Nu cred că are relevanţă.

Am văzut că s-a spus că se pune foarte mult accentul pe ceea ce se face la echipa naţională. Păi, dacă vă uitaţi câte selecţii am eu la echipa naţională, ce randament am avut şi câte goluri am marcat probabil vă daţi seama şi de chestia asta.

Nu este nicio dezamăgire, fără supărare. Eu îmi doream să fiu acolo ca să ajut echipa naţională. La vârsta mea, nu ştiu dacă echipa naţională mă mai ajută pe mine. Eu îmi doream doar să ajut echipa naţională. Îmi doream să fiu acolo, ţinând cont că am avut evoluţii bune la Astra. Chiar mi s-a transmis că o să fiu convocat la echipa naţională. Asta este, nu avem ce face. Nu a vorbit nimeni cu mine", a spus Budescu, pentru AS.ro.

VIDEO | Budescu, show total pentru Damac

Afla mai multe despre: constantin budescuechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare