Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, dezlănţuit după ce a marcat la debutul pentru Farul: "O să mai slăbesc un pic ca să se bucure şi cei de la TV!". Ce a spus despre meci

Budescu, dezlănţuit după ce a marcat la debutul pentru Farul: "O să mai slăbesc un pic ca să se bucure şi cei de la TV!". Ce a spus despre meci

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani) a marcat în debutul său pentru Farul Constanţa, echipa lui Gică Hagi, în victoria cu 3-0 împotriva celor de la Flora Tallinn din preliminariile Conference League şi, la flash-interviu, s-a dezlănţuit!

"Budi" a spus că se bucură pentru victorie şi gol, a spus că a ales Farul pentru că echipa campioană a României încearcă să joace ofensiv şi a trimis săgeţi către specialiştii care l-au criticat din cauza greutăţii sale. Constantin Budescu speră ca Farul să ajungă cât mai departe în Conference League.

Budescu, dezlănţuit după ce a marcat la debutul pentru Farul: "O să mai slăbesc un pic ca să se bucure şi cei de la TV!"

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm chiar dacă a fost 0-0 la pauză şi am avut ceva ocazii, în a doua repriză ne-am creat mai multe ocazii şi am ratat foarte mult. Darr e bine că pe final am reuşit să marcăm şi să câştigăm 3-0, meritat.

(n.r. - despre Alibec) Ne-am înţeles întotdeauna foarte bine, mă bucur că ne-a ieşit şi în seara asta şi sper să o ţinem aşa în continuare. Pentru mine e perfect, încercam să jucăm fotbal şi d-aia am ales să vin aici.

(n.r.- despre critici) Nu e nicio presiune, au demonstrat că se pricep la fotbal.... Majoritatea nu se pricep deloc, dacă au spus ce au spus. Sunt aproape de 100%, mă simt foarte bine şi fizic, o să mai slăbesc puţin să se bucure şi cei de la TV şi cam atât.

Îmi doresc foarte mult să mergem cât mai departe în Conference League şi să intrăm în play-off. (n.r. - despre Flora Tallinn) O echipă foarte bună, care încearcă să paseze, ne-au pus ceva probleme, au avut ceva ocazii. E bine pentru noi că n-am primit gol şi că am câştigat la o diferenţă mai mare de scor", a spus Constantin Budescu, după Farul - Flora Tallin 3-0.

Farul - Flora Tallinn 3-0, în preliminariile Conference League

Farul Constanţa a învins joi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia estonă Flora Tallinn, în meciul tur din turul trei preliminar al Conference League.

La Ovidiu, Farul a deschis scorul în startul reprizei secunde, în minutul 48, când Budescu – aflat la primul meci în tricoul constănţenilor, i-a pasat lui Alibec, acesta a făcut o cursă şi a şutat din careu, la colţul lung pentru 1-0. Tot Alibec a rămas omul periculos al Farului în următoarea perioadă, minutele 54 şi 60, pentru ca în minutul 80, acelaşi Alibec să profite de greşeala lui Lilander, şut din afara careului care a nimerit bara, balonul a revenit în teren, iar Budescu a înscris pentru 2-0. Flora a ratat două ocazii în minutele de final, dar Farul merge în Estonia cu un avantaj de trei goluri pentru calificarea în play-off, pentru că Diogo Queiros a stabilit scorul final, în minutul 90+5.

FARUL  Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (D. Sîrbu 73) – T. Băluţă, Nedelcu (Grameni 76), Artean (K. Boli 88) – Mazilu (Rivaldinho 73), Alibec, Budescu (Diogo Queiros 88). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FLORA TALLINN: Grunvald - Hussar, Kuusk, Seppik, Lilander (Kallaste 90) - Lukka – Mihhailov (Zenjov 72), K. Vassiliev, Miller, Ojamaa (Kuraksin 72) – Alliku. ANTRENOR: Jurgen Henn

Cartonaşe galbene: Kiki 65 / Lukka 15, Ojamaa 52

Arbitri: Ioannis Papadopoulos - Vasileios Nikolakakis. Konstantinos Nikolaidis - Angelos Evangelou (toţi din Grecia)

Afla mai multe despre: constantin budescufarulreactieconference league 

viewscnt
Articole similare