Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu e fabulos! Cifre impresionante pentru starul Astrei de la revenirea în Liga 1. Pe ce loc ar fi giurgiuvenii fără el

Budescu e fabulos! Cifre impresionante pentru starul Astrei de la revenirea în Liga 1. Pe ce loc ar fi giurgiuvenii fără elgalerie foto

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu este indiscutabil unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români ai momentului.

De la revenirea în Liga 1, la Astra, Budescu a produs un impact atât de puternic, încât formaţia antrenată de Bogdan Andone a devenit noul lider al campionatului.

Revenirea lui Constantin Budescu la Giurgiu s-a produs în etapa cu numărul 8 a Ligii 1. De atunci, Astra a mai pierdut un singur meci, din cele 13 disputate! Luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport, formaţia giurgiuveană dă piept cu CFR Cluj, singura reprezentantă a României în Cupele Europene şi, deţinătoarea titlului.

Campionii au de ce să se teamă! De când Budescu a revenit la Astra, fotbalistul a marcat 6 goluri şi a oferit alte 7 pase decisive coechipierilor săi. Contra FCSB-ului, "Budi" a dat recitat şi a reuşit două dintre assist-urile sale din actuala stagiune. Astra nu a mai pierdut de 9 meciuri în Liga 1, perioada în care Budescu a strâns 6 meciuri consecutive cu gol sau pasă de gol!

Din septembrie încoace, Astra nu a mai pierdut în prima ligă, iar starul său a făcut diferenţa. Gol şi pasă de gol contra lui Sepsi, gol decisiv cu FC Botoşani, pasă de gol la singura reuşită din meciul cu FC Voluntari, dublă pasă de gol cu FCSB şi din nou pasă de gol decisivă la singurul gol al meciului cu Gaz Metan.

Dacă nu am lua în calcul impactul lui Budescu asupra jocului Astrei, echipa lui Andone ar avea cu 11 puncte mai puţin, adică s-ar afla pe locul 7, în afara playoff-ului.
 

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbastra 

viewscnt
Articole similare