Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu e sincer, după ce FCSB a fost umilită de Hermannstadt: ”E un rezultat ruşinos, jucăm foarte prost în ultima perioadă”

Budescu e sincer, după ce FCSB a fost umilită de Hermannstadt: ”E un rezultat ruşinos, jucăm foarte prost în ultima perioadă”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost umilită de Hermannstadt, scor 0-3, iar Constantin Budescu, cel mai căutat jucător pentru poze şi autografe, a recunoscut că roş-albaştrii traversează o formă extrem de slabă.

Nu s-a jucat miercuri, dar tot s-a terminat cu un rezultat de neprezentare. Hermannstadt a învins-o fără drept de apel pe FCSB, scor 3-0, şi merge în semifinalele Cupei României. După joc, Budescu a recunoscut evoluţia catastrofală a steliştilor.

Aţi văzut şi voi ce s-a întâmplat, am pierdut cu 0-3, un rezultat ruşinos pentru noi. Nu avem ce să mai facem acum decât să-i felicităm. În ultima perioadă jucăm foarte prost şi trebuie să ne revenim în această pauză, să vedem unde greşim şi să obţinem rezultate bune. Nu ne aşteaptă nimeni, mai avem 10 meciuri de jucat în playoff şi o să fie foarte greu.

Pe un astfel de teren, forţele s-au egalat. Nu ne-am menajat, dacă făceam asta probabil că jucam cu juniorii. Ei s-au acomodat mai repede şi au obţinut victoria. Sper să începem playoff-ul bine, să câştigăm cu viitorul şi să ne atingem obiectivul, câştigarea campionatului”, a spus Constantin Budescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: budescufcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare