Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu i-a surprins pe toţi. Cu câte kilograme s-a prezentat la reunire, după două luni de pauză. Dani Coman: ”Eu l-am văzut...”

Budescu i-a surprins pe toţi. Cu câte kilograme s-a prezentat la reunire, după două luni de pauză. Dani Coman: ”Eu l-am văzut...”

Superliga

Comentarii

Dani Coman susţine că Budescu l-a susprins cu greutatea pe care o are după această pauză de două luni, impusă de pandemia de coronavirus. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, confirmă şi el că Budescu a fost atent la greutatea sa.

Constantin Budescu este recunoscut pentru problemele pe care le-a are cu greutatea, mai ales după perioadele lungi de pauză. Însă mijlocaşul de 31 de a surprins de această dată. Oficialii Astrei susţin că Budescu a fost foarte atent la greutatea sa, deşi campionatul s-a întrerupt cu mai bine de două luni în urmă, din cauza pandemiei. Dani Coman spune că jucătorul a scăpat şi de problemele medicale: 
”Spre surprinderea voastră, Budescu arată foarte bine. Eu l-am văzut, arată foarte bine, s-a pregătit în această pauză. Mă bucură foarte mult faptul că, din punct de vedere medical, nu mai are nicio problemă, pentru că acea recidivă la gambă i-a dat dureri mari de cap. Sper să fie bine, să fie sănătos şi să ne ajute în continuare, aşa cum a făcut-o. Toată lumea îl aşteaptă pe Budi”, a declarat Dani Coman. 

Ce greutate are Budescu după două luni de pandemie. Andone: ”Se simte foarte bine”

Bogdan Andone confirmă şi el că Budescu stă bine cu greutatea şi este într-o formă fizică bună. Antrenorul Astrei susţine că Budescu are o greutate care îi permite să performeze la capacitate maximă:
”Am vorbit la telefon. Budi spunea că e în greutatea lui optimă, undeva la 83-84 de kg, greutatea cu care el juca şi se simţea foarte bine. Acum rămâne să îl vedem şi la faţa locului. Dar din ce am discutat cu el, era foarte bine, era optimist, era încrezător”, a spus Bogdan Andone. 
 

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare