Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu îi mitraliază pe Dică şi Becali după ce a fost schimbat la pauză: "M-am simţit folosit. Şi-au făcut treaba cu mine"

Budescu îi mitraliază pe Dică şi Becali după ce a fost schimbat la pauză: "M-am simţit folosit. Şi-au făcut treaba cu mine"

FCSB

Comentarii

Schimbat la pauză cu Teixeira, Constantin Budescu l-a criticat în termeni duri pe Nicolae Dică la finalul meciului, spunând că nu înţelege decizia luată de antrenor.

"E o victorie importantă, care ne-a adus trei puncte. Deocamdată atât. Nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză. Eu n-am păţit nimic, nu ştiu ce a păţit Dică. Sunt supărat, mă simt nerespectat. În această seară m-am simţit folosit. Şi-au făcut treaba cu mine. Nu ştiu de ce am fost schimbat.

Nu mi-au spus de ce, mâine o să vorbim probabil. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în această seară. O să le spun şi lor. Dacă ei cred că aşa e normal, e problema lor. Chiar n-am înţeles schimbarea. Eu încerc să-mi fac treaba pe teren. Nu m-am înjurat cu Alibec şi, chiar dacă ne înjurăm, ne cunoaştem de prea mult timp, nu e problemă" - a spus Constantin Budescu. 

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbliga 1craiova 

viewscnt
Articole similare