Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu îi sperie şi pe cei de la Voluntari: "Mi-a părut ciudată chestia asta" Cea mai mare temere a lui Cristiano Bergodi înainte de meciul cu Astra

Budescu îi sperie şi pe cei de la Voluntari: "Mi-a părut ciudată chestia asta" Cea mai mare temere a lui Cristiano Bergodi înainte de meciul cu Astra

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Voluntari şi-a pregătit echipa pentru confruntarea care deschide runda a 16-a a Ligii I şi cu gândul la liderul adversarilor.

Budescu a reuşit două super goluri în partida de luni cu Poli Iaşi şi adversarii tremură atunci când trebuie să întâlnească Astra. Bergodi crede că mijlocaşul putea să obţină mai mult în cariera de fotbalist. 
 
"Dacă nu ajungi la un nivel înalt pentru caracteristicile pe care le ai poate din punct de vedere al caracterului are ceva. Mi-a părut ciudat când a fost la naţională şi nu a rămas acolo. A fost cu Anghel Iordănescu şi făcea treabă foarte bună. E un jucător extraordinar. La jucătorul român e şi mentalitatea, nu stau mereu acolo, nu trag 100%, se mulţumesc cu puţin" l-a caracterizat italianul de pe banca ilfovenilor. 
 
Chiar dacă sunt pe ultimul loc, cei de la Voluntari nu şi-au pierdut optimismul. 
 
"Sper şi am încredere că vom lua puncte. Nu trecem printr-o perioadă aşa bună din punct de vedere moral, dar pentru mine e pozitiv la antrenamente. Avem ambiţia, dorinţa de a face un rezultat bun. E o echipă bună de play-off, antrenor bun, jucători buni ca Alibec, Budescu, dar sincer mi-e teamă mai mult de băieţii mei" a adăugat antrenorul de 55 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: fc voluntaribergodiastrabudescu 

viewscnt
Articole similare