Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Budescu nu mănâncă prostii. Îi supraveghez alimentaţia, eu sunt mai strict!". Găman, despre toate subiectele arzătoare din jurul Astrei: bani, restanţe, Ioan Niculae şi excluderea din Liga 1

"Budescu nu mănâncă prostii. Îi supraveghez alimentaţia, eu sunt mai strict!". Găman, despre toate subiectele arzătoare din jurul Astrei: bani, restanţe, Ioan Niculae şi excluderea din Liga 1

Astra Giurgiu

Comentarii

Valerică Găman (31 de ani), fotbalsitul Astrei, a vorbit la finalul meciului Astra - Viitorul 1-1 şi a spus că echipa sa merita victoria în partida contra echipei "Regelui". Fundaşul central a vorbit despre situaţia formaţiei de pe "Marin Anastasovici", despre Budescu, despre restanţele financiare şi despre faptul că Astra riscă excluderea din campionat.

Găman a spus că Budescu nu mănâncă prostii, aşa cum se crede, pentru că el îi supraveghează alimentaţia, fiind colegi de cameră: "Cred că meritam victoria, probabil şi de la televizor s-a văzut treaba asta. Ne bucurăm că a început să ne meargă jocul. Avem ocazii, construim, cred că avem o altă faţă, faţă de ultimele jocuri.

E profesionist, se pregăteşte bine, are o alimentaţie profesionistă. În ciuda faptului că se vorbeşte că mănâncă numai prostii, dar nu e aşa, pentru că sunt cu el în cameră şi îl văd. Îl şi supraveghez, pentru că eu sunt mai strict în legătură cu alimentaţia. Sperăm ca domnul Niculae să-i ofere ceea ce vrea şi să rămână în continuare, putem să formăm în continuare un grup bun şi o echipă bună aici, pentru că ne simţim bine, de multe ori jucăm şi de plăcere, aşa că nu e nicio problemă"
, a spus Găman.

Apoi, Găman a vorbit despre situaţia lui Ioan Niculae, restanţele de la Astra, şi despre riscul excluderii echipei din campionat din cauza celor trei jucători prinşi dopaţi, Seto, Ioniţă II şi Fatai. "N-a venit la noi în vestiar, e bine că vine la meciuri, cred că a plecat şi bucuros. Legat de bani nu s-a schimbat mare lucru, s-a plătit o primă de joc. Nu ştiu exact, cred că 3 luni. E prost făcut regulamentul, pentru că să zicem că 3 jucători se duc la Real Madrid şi fac în altă parte, înseamnă că trebuie să elimine pe Real Madrid? Nu trebuie să răspundă Real Madrid pentru ceea ce face fiecare în viaţa privată. Aşa că să schimbe regulamnetnul", a mai spus fundaşul.

Astra - Viitorul 1-1, în Liga 1

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Viitorul, în etapa a XX-a a Ligii I.

Au marcat: Wuthrich '61 / G. Ganea '10.

0-1, min. 10: Măţan a şutat din vole, de la 17 de metri, balonul a lovit bara laterală şi a revenit la Ganea, care a înscris în poarta goală;

1-1, min. 65: Montini a şutat din interiorul careului mare, Căbuz a respins balonul în faţă, iar Wuthrich a marcat în poarta goală.

- În minutul 31, arbitrul Ovidiu Haţegan a avut nevoie de îngrijiri medicale la gamba stângă. Meciul a fost întrerupt circa două minute, apoi centralul a continuat partida.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Mihai Popa - Graovac, V. Găman (Jovanovic '86), Boe Kane - Merloi (Montini '46), Canadija, Wuthrich (Stahl '67), Crepulja, David Bruno - V. Gheorghe, Budescu. Antrenor Eugen Neagoe.

Viitorul: Căbuz - Dussaut (R. Benzar '46), Artean, Dobrosavlevici, Boboc - Babunski (C. Matei '54), Gaztanaga, Ciobanu - Grădinaru (Ely Fernandes '54), G. Ganea (Sabala '75), Măţan (Pitu '85). Antrenor Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: gamanastraliga 1 

viewscnt
Articole similare