Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu nu uită şi nu iartă! Un nou mesaj pentru patronul echipei: "Iată ce se întâmplă, că tot eram criticat că nu fac faza defensivă"

Budescu nu uită şi nu iartă! Un nou mesaj pentru patronul echipei: "Iată ce se întâmplă, că tot eram criticat că nu fac faza defensivă"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Constantin Budescu, desemnat fotbalistul anului la Gala Fotbalului Românesc, a declarat, luni seară, că speră ca FCSB să câştige titlul de campioană, deşi va fi foarte greu în play-off.

"Mă bucur că am venit din nou aici şi că am fost premiat. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi au avut încredere în mine. Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine, munca din fiecare zi s-a văzut şi este foarte bine că s-a întâmplat acest lucru. Sper ca pe viitor să fac acest lucru. Mă motivează aceste premii şi în acelaşi timp mă şi onorează. E un premiu pe un an de zile şi am muncit mult pentru el. Noi sperăm la titlul de campioană dar e devreme să vorbim. Va fi acel play-off în care toate echipele intrate acolo vor avea şanse", a declarat Budescu.

Mijlocaşul nu a ezitat să-l "înţepe" pe Gigi Becali, dar şi pe restul contestatorilor săi. Budi a urcat pe scenă pentru a ridica premiul lui Romario Benzar, cel care n-a putut ajunge la gală. "Vă mulţumesc în numele lui Romario care a avut o problemă şi n-a putut ajunge în această seară. Iată că am ridicat eu premiul de cel mai bun fundaş al anului, că tot am fost criticat în ultima perioadă că nu ştiu să fac faza devensivă", a spus Budescu în apauzele celor din sală.

Afla mai multe despre: budescumesajintepaturisteauafcsbromario benzarpremiugala 

viewscnt
Articole similare