Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, ONE MAN SHOW. Cuvinte de laudă pentru Neagoe: ”Are un mare merit!” A confirmat că la Astra s-au plătit din salariile restante

Budescu, ONE MAN SHOW. Cuvinte de laudă pentru Neagoe: ”Are un mare merit!” A confirmat că la Astra s-au plătit din salariile restante

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu a marcat de trei ori în poarta celor de la UTA, iar la finalul meciului a subliniat importanţa sosirii antrenorului Eugen Neagoe la echipă.

Constantin Budescu a făcut senzaţie în partida UTA-Astra Giurgiu: ”Ne bucurăm că am câştigat. O victorie clară, am marcat foarte multe goluri, dar era mai bine dacă mai împărţeam şi în jocurile celelalte în care nu am câştigat.  Per total este bine că am terminat cu dreptul acest tur, la cum am început, este foarte bine” a spus mijlocaşul, după meci.

El a confirmat că situaţia financiară s-a mai reglat la Giurgiu: ”Da, nu numai asta, s-au plătit din bani, probleme sunt peste tot, sunt şi la noi. S-au plătit ceva bani, dar un mare merit îl are şi antrenorul nostru pentru că el când a venit ne-a spus foaret multe lucruri pe care nu prea le credeam şi uite că suntem neînvinşi de când a venit. Am urcat în clasament şi are un merit destul de mare” a subliniat Budescu, importanţa venirii lui Eugen Neagoe.

”Se poate spune şi asta (n.r că sunt mai relaxaţi în joc), dar acum pe final ne-am revenit pentru că începutul a fost nefast” a încheiat Budescu.

Astra Giurgiu a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an. Au marcat Riza ‘7, Budescu ’20 (penalti), ’64 (penalti), ’77 şi Azulay ‘81, ’84.

În minutul 73, de la UTA a fost eliminat Bustea. 

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare