Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu putea să nu ajungă la FCSB! Înainte să bată palma cu Becali, a negociat cu altă echipă din Liga I: ”Mi-ar fi plăcut să joc acolo”

Budescu putea să nu ajungă la FCSB! Înainte să bată palma cu Becali, a negociat cu altă echipă din Liga I: ”Mi-ar fi plăcut să joc acolo”

FCSB

Comentarii

În momentul în care s-a decis să plece de la Astra, Constantin Budescu nu a discutat doar cu Gigi Becali! Fotbalistul a fost foarte aproape să ajungă la o altă grupare din Liga I

Înainte ca Astra şi FCSB să bată palma pentru transferul lui Budescu şi fotbalistul să se alăture lotului condus de Nicolae Dică, mijlocaşul a fost la un pas să semneze cu Viitorul Constanţa. Informaţia a fost oferită chiar de Budescu, într-un interviu eveniment pentru Gazeta Sporturilor.

Am fost la un pas să ajung la Viitorul! Înainte să semnez cu Steaua chiar am avut discuţii cu cei de la Viitorul. Dar nu am fost lăsat să plec acolo. Mi-aş dori să mă antreneze domnul Hagi pentru că joacă ofensiv, echipa pasează foarte mult şi mie îmi place asta”, a spus Budescu.

Viitorul nu s-a înţeles cu Astra asupra preţului de transfer, trupa lui Hagi nedorind să investească prea mult în transferuri. Cât despre contract, Budescu ar fi fost convins să meargă la Ovidiu atât graţie simpatiei pentru ”Rege” cât şi pentru un bonus uriaş pe care l-ar fi primit dacă Viitorul s-ar fi calificat în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: budescufcsbhagiviitorul,  

viewscnt
Articole similare