Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, răspuns pentru Gigi Becali după ce patronul l-a criticat! ”Ştiţi că el vorbeşte pe la televizor.” Ce a spus despre plecarea lui Iordănescu

Budescu, răspuns pentru Gigi Becali după ce patronul l-a criticat! ”Ştiţi că el vorbeşte pe la televizor.” Ce a spus despre plecarea lui Iordănescu

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Budescu a fost introdus pe teren în minutul 59, iar fotbalistul a oferit o pasă de gol la reuşita de 2-1 a lui Ianis Stoica. Becali l-a criticat în ultima vreme pe mijlocaşul român, iar Budescu a recunoscut că a avut o discuţie cu el, recent, iar patronul a fost total schimbat. Mai mult decât atât, el a vorbit despre plecarea lui Iordănescu.

 ”Ştiţi că el vorbeşte pe la televizor.”

”Critici? La câteva zile a spus altceva şi tot aşa. Ştiţi că el vorbeşte pe la televizor, dar nu avem ce face. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră aici. Să obţinem cât mai multe victorii. Să facem cât mai multe puncte. Chiar ne-am văzut, a fost şi pe bază şi a avut cu totul altă discuţie. Nu numai cu mine, cu toţi jucătorii. Era total opus faţă de cum îl vedeţi dumneavoastră la televizor.

E o alegere a antrenorului să nu fiu titular. Noi trebuie să ne vedem de treabă şi cum am mai spus, la final, trebuie să ne uităm la rezultate. Dacă am câştigat în această seară, nu înseamnă că ce s-a făcut a fost foarte bine.

Nu ştiu dacă a fost tensiune, dar cred că toţi am rămas surprinşi pentru că nu se aştepta nimeni, nu era cazul, dar s-a întâmplat. Am rămas toţi surprinşi, nu avem ce face, noi trebuie să rămânem. Din păcate, viaţa antrenorilor depinde de mai multe lucruri, nu numai de rezultate. Eu nu am zis că vreau să plec. Pot pleca în orice perioadă de transferuri, pentru că am această clauză, dar nu am spus niciodată că vreau să plec. Vom vedea”, a spus Budescu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: becali-budescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare