Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu ratează Jocurile Olimpice din cauza clubului său: ”Mi-a spus că nu-l lasă. Am tot sperat...”

Budescu ratează Jocurile Olimpice din cauza clubului său: ”Mi-a spus că nu-l lasă. Am tot sperat...”
Comentarii

Într-o conferinţă de presă, Mirel Rădoi a discutat despre felul în care s-a conturat lotul pentru Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice aveau să reprezinte mereu o problemă pentru echipele de club, întrucât acestea se desfăşoară după începutul sezonului competiţţional de club. Astfel, majoritatea echipelor, atât din ţară cât şi din străinătate, au refuzat să perimtă jucătorilor lor să facă deplasarea la Tokyo.

Lotul a fost conturat uşor, uşor, însă a fost supus multor modificări din pricina a mai multe cluburil care s-au răzgândit şi nu şi-au mai lăsat jucătorii la naţională. Printre cei mai mari absenţi, Constantin Budescu a fost dorit insistent de Rădoi cu el la Tokyo, însă Damac nu i-a permis.

Budescu ratează Jocurile Olimpice din cauza clubului său

”În ultimele zile am tot sperat ca Budescu să fie prezent, până la urmă era singurul la care se găsise o portiţă. Şi eu, şi el, am discutat cu clubul până când ieri mi-a spus că nu-l mai lasă. Toţi au văzut aceste date limită şi au încercat sub o formă sau alta să te condiţioneze de anumite lucruri.

Nu ştiu situaţia lui contractuală, probabil îl presează într-un fel sau altul, dar la el au existat ceva şanse. În rest, nici cluburile din ţară, nici cluburile din străinătate... au refuzat. Astra ne-a zis orice jucător doriţi, la fel Hermannstadt, au fost cluburi care au zis că 'orice jucători doriţi, vi-l lăsăm. Noi vrem ca clubul nostru să fie cunoscut prin jucat noştri prezenţi la Jocurile Olimpice'.

N-a contat unde sunt, ce erau, nu am ghete la mine, vin, nu mă interesează, îmi aduc ghetele mai tarziu. Asta contează cel mai mult, chiar dacă putem să facem o comparaţie cu cei care erau înainte pe listă, un plus de valoare sau de experienţă, dar poate e mai bine aşa pentru că jucătorii care sunt prezenţi aici chiar şi-au dorit să fie alături de noi.

Obiectivul e acela, cel puţin ieşirea din faza grupelor, după vom vedea în funcţie de adversarul nostru, în funcţie de ce energie mai avem pentru că va fi o climă mai aparte şi ştim ce înseamnă un pressing mai avansat pe o astfel de temperatură, am trăit-o la Campionatul European cu Croaţia şi în ultima cu Germania şi d-asta am zis că şi din punctul modulului tactic vom avea anumite schimbări”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: echipa naţionalămirel rădoijocurile olimpiceconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare