Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, reacţie uimitoare după ce Becali l-a anunţat că pleacă. Şi colegii au văzut. Ce se întâmplă la echipă cu el

Budescu, reacţie uimitoare după ce Becali l-a anunţat că pleacă. Şi colegii au văzut. Ce se întâmplă la echipă cu el

FCSB

Comentarii

Aspectul afirmat de mai mulţi oameni din fotbalul românesc, că mijlocaşul FCSB, Constantin Budescu, joacă de plăcere în Liga 1 a fost confirmat şi de Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei. Oficialul a dezvăluit cum se simte mijlocaşul de 32 de ani, în această perioadă agitată în care a fost printre ţintele lui Gigi Becali

Reacţia fabuloasă a lui Constantin Budescu după ce Gigi Becali l-a ameninţat că poate pleca de la FCSB

Înainte de despărţirea de Edward Iordănescu, omul de afaceri şi-a revărsat nemulţumirile legate de jocul echipei, lipsa de răspundere a lui Iordănescu junior în faţa sa, dar s-a arătat dezamăgit şi de modul în care se prezintă la meciuri Constantin Budescu, unul dintre cei mai talentaţi jucători români din acest moment. 

Gigi Becali i-a transmis lui Constantin Budescu că e pregătit să se despartă de el fie în iarnă, ori atunci când i se va termina contractul, la finalul sezonului, fiind nemulţumit că nu joacă serios şi că face concurs de exterioare. 

Mai mult, fotbalistul cu 17 prezenţe  în echipa naţională a României a fost prins şi la mijloc, în disputa dintre Edi Iordănescu şi Gigi Becali. Mihai Stoica a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că refuzul fostului antrenor de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza meciului cu FC Voluntari a contribuit la acutizarea problemelor dintre principal şi finanţator. 

Dacă alţi jucători s-ar fi simţit apăsaţi sau ar fi avut un disconfort după criticile lui Gigi Becali, Constantin Budescu a reacţionat în stilul propriu după ultimele evenimente. 

Mihai Stoica a spus că fotbalistul vizat de Gigi Becali e detaşat de toate aspectele negative care s-au petrecut la echipă. 

  • "E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat", a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport.  

Budi a rămas unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Marius Şumudică, alături de care a cucerit un titlu istoric al României pentru Astra Giurgiu. Acum, Marius Şumudică îl aşteaptă în Turcia. 

În acest sezon, mijlocaşul a jucat în şapte meciuri pentru FCSB şi a marcat o dată. 

Afla mai multe despre: constantin budescugigi becalifcsbmihai stoicareactie constantin budescu gigi becali 

viewscnt
Articole similare