Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, rezervă contra Chindiei: ”Încercăm să-l aducem la capacitate maximă, nu vreau să-l expunem”

Budescu, rezervă contra Chindiei: ”Încercăm să-l aducem la capacitate maximă, nu vreau să-l expunem”

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu este rezervă contra Chindiei, dar antrenorul Edward Iordănescu anunţă că mijlocaşul ar putea reveni curând la capacitate maximă

Edward Iordănescu a lăudat-o pe Chindia, la interviul susţinut cu câteva zeci de minute înaiunte de meci: ”O echipă foarte organizată, care a arătat echilibru în majoritatea jocurilor. Suntem siguri că va fi o provocare în primul rând să reuşim să-i deschidem, după care să tăiem eventualele contre”

Antrenorul a operat modificări la nivelul primului 11, dar a evitat să vorbească despre ele: ”Nu îmi place să comentez primul 11 pentru că sunt argumente pe care le explic public şi nu e genul meu. Contează foarte mult ciclul săptămânal, contează cum simt jucătorii, planul tactic. Oricine trebuie să fie pregătit în orice moment şi să dea randament maxim.”

Pentru Edward Iordănescu, o victorie chiar şi la limită este un rezultat pozitiv: ”Semnez acum pentru 1-0. Ar fi un rezultat bun pentru noi, am câştiga trei puncte. Tot timpul, acest rezultat este unul bun pentru noi şi exprimă multe”

El a comentat şi situaţia lui Constantin Budescu, rezervă în partida contra Chindiei: ”Avem pauză de două săptămâni, încercăm să-l aducem la capacitate maximă. E mult mai bine decât atunci când a venit, dar deocamdată nu vreau să-l expun. E nevoie de efort şi trebuie să fie la capacitate maximă. O să ne ajute foarte mult.”

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsbbudescu 

viewscnt
Articole similare