Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu şi Alibec au făcut spectacol şi contra Craiovei. Bogdan Vătăjelu: ”Probabil că am uitat să-i marcăm”

Budescu şi Alibec au făcut spectacol şi contra Craiovei. Bogdan Vătăjelu: ”Probabil că am uitat să-i marcăm”
Comentarii

Budescu şi Alibec au făcut spectacol şi contra Craiovei. Bogdan Vătăjelu: ”Probabil că am uitat să-i marcăm”

La finalul partidei, Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai formaţiei din Bănie a mărturisit că înfrângerea este nedreaptă şi că echipa sa a controlat meciul în cea mai mare parte din timp: ”E o înfrângere care ne doare foarte mult, pentru că aveam aşteptări foarte mari de la acest meci, ţinând cont de 75% din meci l-am controlat, însă nu ne-am creat ocazii foarte mari, nu ştiu, nu am putut să-i blocăm nici pe Denis, nici pe Budi. Au jucători foarte buni şi clar problema e la noi, pentru că pierdem mingi foarte uşor şi trebuie să mergem înainte şi să ne concentrăm pe următorul meci” a spus Vătăjelu, după meci.

”Am căutat golul şi am cam uitat de Budescu şi Alibec”

Budescu şi Alibec au făcut spectacol şi contra oltenilor. Vătăjelu a explicat cu maximă sinceritate: ”În prima repriză cred că n-au mişcat deloc, adică am stat foarte aproape de ei, mijlocaşii i-au dublat foarte bine pe fundaşii centrali, dar în a doua repriză nu ştiu. În încercarea noastră de a da gol, probabil că am uitat să-i marcăm. Asta e, ăsta e istoricul şi trecem peste” a spus acelaşi Vătăjelu.

”Acasă câştigăm, afară nu am mai âştigat de foarte mult timp şi asta ţine doar de noi, pentru că suntem aceiaşi jucători, ştim ce lucrăm la antrenament. Chiar dacă se schimbă jucătorii în primul 11 de la meci la meci, dorinţa trebuie să fie aceeaşi şi trebuie să ne reglăm acest lucru, pe teren advers, pentru că acolo avem cele mai mari probleme” a mai declarat Vătăjelu.

Ca urmare a rezultatelor din această etapă, Astra a urcat pe primul loc în clasament, având 40 de puncte, în timp ce CFR Cluj (1-2 cu FC Botoşani) a coborât pe doi, cu 38 de puncte.

Astra Giurgiu a înregistrat în faţa Universităţii Craiova a şasea victorie consecutivă în Liga I.

Afla mai multe despre: bogdan vătăjelu 

viewscnt
Articole similare