Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu şi Keşeru, chemaţi în liga secundă, după declaraţiile lui Gigi Becali! ”Dacă vor renunţa la cei doi, o să le fac o ofertă pentru a veni la noi!”

Budescu şi Keşeru, chemaţi în liga secundă, după declaraţiile lui Gigi Becali! ”Dacă vor renunţa la cei doi, o să le fac o ofertă pentru a veni la noi!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu i-ar mai dori pe Budescu şi Keşeru la FCSB, iar cei doi au primit o ofertă din Liga 2.

FCSB este la 10 puncte de liderul CFR, iar şansele la titlu sunt tot mai mici. Dani Coman, preşedintele lui Hermannstadt, a vorbit despre lupta la titlu din acest an şi a dezvăluit că se aştepta ca CFR să câştige, din nou, campionatul în Liga 1. Oficialul clubului care a retrogradat sezonul trecut în Liga 2 este convins că distanţa dintre cele două echipe se va păstra până la finalul sezonului. 

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de evoluţiile lui Budescu şi Keşeru, iar Dani Coman a glumit pe tema acestui subiect, spunând că le va face el o ofertă celor doi fotbalişti, să vină în Liga 2. 

 ”Dacă vor renunţa la cei doi, o să le fac o ofertă pentru a veni la noi!”

”E un campionat aşa cum mă aşteptam, ştim cu toţii că în urmă cu ceva vreme am avut posibilitatea să fiu la CFR Cluj, dar am ales varianta mai grea, aceea de a promova cu Hermannstadt, în detrimentul câştigării titlului cu CFR Cluj. 

Mă gândeam că pot fi încă o dată campion cu o echipă de club din postura de preşedinte, anticipam oarecum că vor câştiga campionatul şi sunt şi în momentul de faţă ferm convins că această distanţă va rămâne şi la finalul campionatului. 

Dacă vor renunţa la cei doi, bine că mi-ai spus, să le fac o ofertă pentru a veni la Hermannstadt, glumesc acum”, a spus preşedintele sibienilor, Dani Coman, care a fost prezent la o acţiune caritabilă. 

Gigi Becali a anunţat primii jucători care vor pleca de la FCSB

”I-am spus lui Budescu: ”ce bani vrei, ca să încheiem?”. Am vorbit şi cu Keşeru ca să încheiem. Am vorbit cu Budescu că nu ne certăm, dar eu spun că nu-mi convine, e salariu mare care...

De jucat nu mai joacă la noi. Vreau să restrâng iar. Fac altă strategie. Iau banii pe Man, pe Moruţan, pot să mai trăiesc încă doi ani, dar la revedere, nu mai dau bani de la mine din buzunar.

Nu mai are rost cu Keşeru, Restâng. Nu are rost. Pentru ce? Fac altă strategie. Să joace Ianis, Dumiter, Ianis Soica, "mamutul" (n.r. - Ivan Mamut). De ce să joace 20.000 pe lună şi nu 4.000 pe lună?”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-keşeru-liga 2 

viewscnt
Articole similare