Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buffon pleacă de la Juventus! Legendarul portar în vârstă de 43 de ani al campioanei Italiei se retrage dacă nu îşi găseşte echipă

Buffon pleacă de la Juventus! Legendarul portar în vârstă de 43 de ani al campioanei Italiei se retrage dacă nu îşi găseşte echipă

Fotbal

Comentarii

"Eu am în cap o dată limită, maximul va fi iunie 2023. Asta este cu adevărat maximul. Dar e posibil să mă opresc şi peste patru luni"

Gianluigi Buffon se pregăteşte să plece de la Juventus după o carieră întreagă petrecută la campioana Italiei. În vârstă de 43 de ani, acesta şi-ar mai dori să joace un an pentru o formaţie unde ar putea fi titular. În cazul în care nu îşi va găsi angajament, va urma o retragere din activitate.

"Eu am în cap o dată limită, maximul va fi iunie 2023. Asta este cu adevărat maximul. Dar e posibil să mă opresc şi peste patru luni", a spus Buffon în urmă cu câteva luni pentru The Guardian.

Portarul italian este văzut drept unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului. Buffon mai are contract până în iunie cu Juventus, însă nu vrea să mai rămână la club indiferent de condiţii. Acesta doreşte să meargă către o altă formaţie unde poate fi titular, iar la Juventus şansele sunt mici ca acest lucru să se întâmple. Buffon s-a întors la Juventus în 2019, după ce a petrecut un an la PSG, iar de atunci este mai mult rezerva lui Szczesny. Doar 10 meciuri a jucat italianul pentru Juventus în acest sezon în toate competiţiile.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: buffon 

viewscnt
Articole similare