Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buffon regretă ieşirea avută la adresa lui Michael Oliver: "Îmi pare foarte rău!" Ce i-ar spune acum dacă l-ar întâlni

Buffon regretă ieşirea avută la adresa lui Michael Oliver: "Îmi pare foarte rău!" Ce i-ar spune acum dacă l-ar întâlni
Comentarii

Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a mărturisit, joi, că regretă ieşirea nervoasă pe care a avut-o în finalul meciului cu Real Madrid, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, când a fost eliminat pentru proteste.

"Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, pentru că în cei 23 de ani în care am jucat în Liga Campionilor nu mai fusesem eliminat sau suspendat. Simt că m-am comportat corect şi într-un mod sportiv cu toată lumea.

A fost o situaţie specială, dar, peste câteva zile, am regretat că l-am ofensat pe arbitru. Până la urmă, e şi el om şi îşi face meseria, o meserie foarte dificilă. Dacă l-aş fi întâlnit peste două zile, l-aş fi îmbrăţişat şi i-aş fi cerut iertare, dar i-aş fi spus că putea fi mai calm într-un moment atât de important pentru mine şi pentru echipa mea", a spus Buffon, într-o conferinţă de presă.

Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a criticat prestaţia arbitrului englez Michael Oliver la meciul cu Real Madrid, după ce centralul a acordat un penalti pentru madrileni în minutul 90+3, fază la care l-a eliminat pe goalkeeper-ul italian.

"Arbitrul nu are inimă, ci un goş de gunoi. Dacă nu ai personalitate şi curaj, atunci du-te în tribune şi urmăreşte meciul de acolo", a declarat Buffon, după meciul de la Madrid, în urma căruia deţinătoarea Ligii Campionilor a mers mai departe.

Afla mai multe despre: buffonolivermadrid 

viewscnt
Articole similare