Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bugetul halucinant pe care îl are o echipă din Liga 2: ”Nici nu vreau să vi-l spun, e foarte mic”

Bugetul halucinant pe care îl are o echipă din Liga 2: ”Nici nu vreau să vi-l spun, e foarte mic”

Liga 2

Comentarii

Dacia Unirea Brăila a pierdut meciul din a opta etapă a Ligii 2, scor 0-3, pe teren prorpiu. În urma partidei, Florentin Petre, antrenorul echipei, a dezvăluit ce buget infim are formaţia sa.

Dacia Unirea Brăila continuă lupta împotriva retrogradării din Liga 2. După opt etape, formaţia lui Florentin Petre are doar două puncte şi se află pe penultimul loc, deşi ar fi fost pe ultimul fără depunctarea Astrei, care se află la -1 punct în loc de nouă.

Formaţia din Brăila a pimit vizita lui U Cluj sâmbătă şi a fost învinsă cu uşurinţă, scor 0-3. Portarul gazdelor a greşit impardonabil la golul doi, însă rezultatul era unul previzibil şi fără acea gafă. Cu cele mai mici salarii din întregul eşalon secund, Florentin Petre a dezvăluit ce buget mic poate să aibă echipa sa, însă a afirmat că nu se va da bătut indiferent de acesta.

Bugetul halucinant pe care îl are o echipă din Liga 2

Ne-am dorit din toată inima să facem o figură frumoasă, dar se pare că nu suntem pregătiţi pentru momentul ăsta. Deocamdată atât putem, îmi doresc ca jucătorii să aibă altă faţă la meciurile următoare. Avem cel mai mic buget din Liga 2, cele mai mici salarii din Liga 2, era normal să continuăm cu jucătorii care au obţinut această promovare.

Nivelul campionatului este mult mai ridicat decât în anii trecuţi, toate echipele au bani şi condiţii. Mergem mai departe, nu cedăm! Cu siguranţă pot redresa situaţia, sunt un luptător şi un campion, nu am cum să dau înapoi!

Nici nu vreau să vă spun bugetul pe care îl avem, e foarte mic, undeva pe la 180.000 - 200.000 de euro. Fac haz de necaz, dar asta este situaţia. Vom juca fotbal pentru Brăila, sunt echipe la Liga 3 care au cheltuit o grămadă de bani şi pe care noi le-am bătut.

Îmi place fotbalul, fac totul din pasiune. O mare parte din buget a venit de la Consiliul Judeţean, de la domnul Chiriac, care este prietenul meu. Suntem 5-6 oameni care ne implicăm aici, ca să ţinem Brăila pe harta fotbalului românesc”, a declarat Florentin Petre.

Afla mai multe despre: liga 2florentin petredacia unirea brăilabrăila u cluj 

viewscnt
Articole similare