Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Buldozer" cu 20 de goluri pentru Adi Mutu la FC U Craiova! Impresarul confirmă transferul: "Sunt 3 echipe de top din Liga 1"

"Buldozer" cu 20 de goluri pentru Adi Mutu la FC U Craiova! Impresarul confirmă transferul: "Sunt 3 echipe de top din Liga 1"

Superliga

Comentarii

Mai multe cluburi de top din Liga 1 au pus ochii pe un atacant batav, care a rupt plasele în ţara natală, în acest sezon. Thomas Verheydt (29 de ani) a marcat de 20 de ori, iar impresarul său susţine că e pregătit să-l transfere în România. FC U Craiova ar fi o variantă pentru golgheter.

Cluburile din Liga 1 au dat startul transferurilor, iar acestea nu renunţă la pistele din străinătate. Aşa cum s-a întâmplat şi în sezoanele trecute, echipele au căutat fotbalişti liber de contract în afara ţării, iar pe radar a apărut al treilea cel mai bun marcator din ligă secundă din Ţările de Jos. 

"Trei echipe de top din ţară", interesate de Thomas Verheydt

Thomas Verheydt este un atacant care s-a despărţit de Almere City, club din liga secundă din Ţările de Jos, şi care a marcat 20 de goluri în acest sezon, oferind şi şapte pase decisive, în 39 de meciuri. El măsoară 1,92m înălţime, iar situaţia sa este privită şi de cluburi din România, unde, dacă ar ajunge, ar fi la a doua experienţă în străinătate, după cea din sezonul 2017-2018, când a jucat la Crawley Town. 

Andrei Balmos, impresarul lui Thomas Verheydt, a susţinut că mai multe cluburi de top din Liga 1 sunt pregătite pentru transferul fotbalistului. Şi FC U Craiova e o variantă pentru atacant. 

Transferul ar putea fi oficializat în următoarele zile: Suntem în discuţii cu câteva echipe de top din ţară. Nu ar refuza o ofertă corectă nici din partea unui club nou-promovat, dar cu pretenţii, cum este FCU Craiova. Mai ales dacă ţinem cont de faptul că Adrian Mutu este antrenor acolo, o legendă pentru România. Ar cântări mult şi brandul Craiova, o echipă legendară pentru România. 

Discuţiile pe care le-am purtat au fost cu trei echipe de top din ţară, care sunt interesate. Suntem dispuşi să discutăm cu orice echipă din România. Discutăm deja cu echipele. În următoarele zile vom afla destinaţia jucătorului”, a declarat Andrei Balmos, pentru 3minute.

CVV de Jodan Boys, VV IJsselmeervogels, SVV Scheveningen, MVV Maastricht, Crawley Town, Go Ahead Eagles Deventer şi Almere sunt echipele pentru care a jucat Thomas Verheydt.

Înaintea instalării lui Adi Mutu la FC U Craiova, nou-promovata s-a despărţit de o "armată" de jucători, pentru a le face loc achiziţiilor pe care conducerea din Oltenia doreşte să le facă. 

 

Afla mai multe despre: thomas verheydtatacant thomas verheydttransfer fc u craiova 

viewscnt
Articole similare