Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bun venit în familie! PRIMA postare dedicată Simonei Halep pe contul principal Nike! Mesajul americanilor pentru cei 78 de milioane de fani

Bun venit în familie! PRIMA postare dedicată Simonei Halep pe contul principal Nike! Mesajul americanilor pentru cei 78 de milioane de fanigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a semnat un contract de sponsorizare cu gigantul Nike la începutul acestui an, însă abia acum, la aproape cinci luni distanţă şi după ce a cucerit primul ei turneu de Mare Şlem, firma americană i-a dedicat o postare liderului mondial pe contul principal de Instagram.

Nike are 78 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar în ultimele şase luni a avut multe postări dedicate tenisului, însă vedetele alese de firma de echipament sportiv au fost Serena Williams, Maria Şarapova, Roger Federer sau Rafael Nadal.

Acum însă, americanii au decis să o felicite pe Simona pentru performanţa uriaşă de la Roland Garros, cu un mesaj motivaţional şi o imagine surprinsă la finalul meciului.

"Încrederea în sine îi face şi pe alţii să creadă! Simona Halep a cucerit neînfricată primul ei turneu major, pe zgura de la Paris! #nike #justdoit", a fost mesajul postat de cei de la Nike, care a strâns aproape 300.000 de aprecieri.

Afla mai multe despre: halepnikepostareinstagram 

viewscnt
Articole similare