Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Bună treabă, Florin”. Niţă, elogiat în timpul derby-ului Plzen - Sparta Praga | FOTO

„Bună treabă, Florin”. Niţă, elogiat în timpul derby-ului Plzen - Sparta Praga | FOTO

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (32 de ani) a fost titular pentru a noua oară în acest sezon la Sparta Praga. Goalkeeperul român a început între buturi derbyul de pe terenul Viktoriei Plzen.

UPDATE: În cele din urmă, Niţă nu a scăpat fără gol primit. Echipa sa, Sparta Praga, a pierdut meciul cu Viktoria Plzen, scor 1-2. Sparta a reuşit să marcheze golul de onoare în minutul 88, atunci când gazdele conduceau deja cu 2-0 şi jucau în inferioritate numerică.


Deşi a fost mai mult rezerva lui Heca în acest sezon, Florin Niţă e în continuare apreciat la Praga. În timpul primei reprize a meciului cu Plzen, clubul a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj în limba română după o intervenţie pe care Niţă a avut-o la scorul de 0-0.

Bună treabă, Florin! Ar trebui să însemne că şi-a făcut datoria cu brio”, a fost mesajul de pe Twitter-ul Spartei Praga.

 

Florin Niţă evoluează din ianuarie 2018 pentru Sparta Praga, club la care mai are contract până în vara anului viitor. Din cauza meciurilor puţine pe care le-a jucat în acest sezon, în ultimele luni au apărut zvonuri legate de o posibilă revenire a portarului la FCSB.

Afla mai multe despre: nitasparta pragaplzen 

viewscnt
Articole similare