Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bundesliga | Amendă record pentru folosirea de obiecte pirotehnice! FC Köln este bună de plată

Bundesliga | Amendă record pentru folosirea de obiecte pirotehnice! FC Köln este bună de plată
Comentarii

FC Köln a primit o amendă de 595.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice la meciul de pe teren propriu cu Borussia Monchengladbach, din luna octombrie, a anunţat miercuri clubul din Bundesliga, potrivit Reuters.

Numeroase torţe au fost aprinse în zona peluzei sud a stadionului înainte şi în timpul derbiului câştigat de Köln cu scorul de 3-1 în data de 22 octombrie, fumul întârziind startul meciului cu mai mult de şase minute.

"Pentru scena activă a suporterilor, utilizarea obiectelor pirotehnice face parte din fotbal şi din cultura fanilor. Dar: Nu trebuie să se depăşească nicio linie roşie", a declarat directorul general al Köln, Christian Keller.

"Siguranţa spectatorilor trebuie să fie întotdeauna garantată şi nu trebuie să existe vreun impact asupra evenimentelor sportive. Aceste limite au fost clar depăşite la meciul cu Gladbach. Acest lucru are ca rezultat şi un prejudiciu financiar enorm. Amenda ridicată loveşte foarte tare FC pe drumul său spre o redresare economică rapidă"

Köln se va adresa comisiei de control a DFB pentru ca sancţiunea să fie redusă semnificativ, a precizat clubul.

Afla mai multe despre: bundesligafc kölnamendă record 

viewscnt
Articole similare