Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bundesliga, aproape de o nouă amânare. Situaţia este alarmantă în Germania

Bundesliga, aproape de o nouă amânare. Situaţia este alarmantă în Germania

Bundesliga

Comentarii

După Premier League care şi-a lungit pauza generată de coronavirus cu aproape o lună, şi Bundesliga este pe cale să se amâne din nou

Campionatul Germaniei trebuie să se reia pe 2 aprilie dar totul este pus acum sub semnul întrebării: clubul Eintracht Frankfurt a anunţat că va intra în carantină timp de două săptămâni din cauza unui jucător pozitiv cu coronavirus. Finalul carantinei va fi pentru jucătorii antrenaţi de Adi Hutter chiar în timpul week-end-ului de reluare a campionatului aşa că echipa oricum  nu va putea juca. Din Bundesliga, s-au disputat până acum 25 de etape dar Eintracht are deja un meci în minus: şi-a amânat etapa cu Werder după o partidă de Europa League, la rândul ei amânate cu o zi din cauza vremii nefavorabile. 

Clubul din Frankfurt este al treilea din Bundesliga unde s-a confirmat cel puţin un caz de infecţie cu COVID-19 după Paderborn şi Hertha Berlin. Decizia unei posibile prelungiri a pauzei va fi luată săptămâna viitoare dar Liga Germană de Fotbal anunţase încă de acum câteva zile că este greu de crezut că se va putea juca fotbal pe 2 aprilie.

Până la această oră, Germania este pe locul cinci în lume la cazuri confirmate cu coronavirus: 15.000, însă numărul deceselor este unul foarte mic, doar 44, în comparaţie cu alte ţări. În Italia, de exemplu, numărul deceselor a ajuns la 3.400.

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare