Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buni de plată! Tottenham îi plăteşte o sumă colosală lui Pochettino după ce l-a dat afară

Buni de plată! Tottenham îi plăteşte o sumă colosală lui Pochettino după ce l-a dat afară

Premier League

Comentarii

Mauricio Pochettino a fost dat afară marţi seară de la Tottenham, iar miercuri dimineaţă, la mai puţin de 24 de ore, Jose Mourinho a fost instalat pe banca tehnică a londonezilor. Acum Tottenham trebuie să plătească doi antrenori.

Pe lângă cele 15 milioane de euro pe care Jose Mourinho le va primi anual de la Tottenham Hotspur, finalista UEFA Champions League din sezonul trecut trebuie să îi achite şi despăgubiri antrenorului argentinian, care a fost pe White Hart Lane în ultimii cinci ani şi jumătate. 

14,6 milioane de euro trebuie să încaseze Mauricio Pochettino de la Tottenham, după ce a fost dat afară. Totuşi, eşti şi o clauză. Dacă antrenorul îşi va găsi un angajament în următoarele şase luni, aceste despăgubiri nu vor mai fi plătite. 

MAURICIO POCHETTINO LA BAYERN MUNCHEN 

Anunţul a fost făcut de Bild, care notează însă că tehnicianul argentinian va semna cu gruparea bavareză abia la finalul sezonului.

În prezent, campioana Germaniei este pregătită de Hans-Dieter Flick, care a fost desemnat antrenor interimar după ce Bayern l-a demis pe Niko Kovac, la începutul lunii noiembrie.

La Bayern Munchen, Mauricio Pochettino s-ar putea reîntâlni cu Philippe Coutinho, mijlocaş pe care argentinianul l-a mai pregătit în trecut la Espanyol. Brazilianul este împrumutat în acest sezon de la FC Barcelona, iar Bayern are opţiunea de a-l transfera definitiv în vară, pentru 120 de milioane de euro.

 

Argentinianul Mauricio Pochettino, în vârstă de 47 de ani, a fost demis, marţi seară, din cauza rezultatelor slabe, formaţia fiind pe locul 14 în clasament. El antrena Tottenham din 2014.

Afla mai multe despre: pochettinotottenham 

viewscnt
Articole similare